Cine este Cristina, tânăra româncă însărcinată care a murit în accident în Italia. Românii din comunitate îi caută familia

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Românii din Italia caută familiile Cristinei Durac și a partenerului său, victime într-un grav accident rutier, produs duminică, în Italia, în Caorle. Cristina avea doar 25 de ani și și-a pierdut viața în groaznicul accident produs astăzi în Italia, în Caorle.  Românca era însărcinată. Partenerul ei este în stare gravă.

"Buna seara! Acum doua zile în zona Caorle, într-un accident a murit o româncă pe nume Cristina Durac de 25 ani ce venea de la Foggia. Cristina era gravidă, iar partenerul a fost grav accidentat. Se caută familiile lor pentru a putea fi ajutați cu tot ce e nevoie, cheltuieli de înmormântare, spitalizare, chiar și un avocat pentru că se pare că nu din vina lor a avut loc accidentul. Cine îi cunoaște, este rugat să-mi scrie în privat. Mulțumesc frumos", a scris o conațională pe grupul de facebook Românii în Padova.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din cuplă, în legătură cu accidentul în care Cristina Durac și-a pierdut viața. Fata călătorea pe scaunul pasagerului într-un Opel Vectra, condus de partenerul ei 27 de ani. Din păcate, pentru tânără medii nu au putut face nimic. Fata a murit pe loc și, împreună cu ea, copilul pe care îl purta. Partenerul a fost grav rănit și este în prezent internat la spitalul Angelo din Mestre, cu prognostic rezervat. Investigațiile au fost efectuate de poliția locală din Caorle, îndrumată de comandantul Armando Stefanutto, iar acum procedurile au trecut la procuror, care va evalua, orice circumstanțe agravante, scrie veneziatoday.it.

Un frate al tânărului de 27 de ani, care locuiește în Foggia, a fost anunțat telefonic de accident și urmează să ajungă la Mestre la spital. În schimb, familia fetei este căutată în România prin intermediul ambasadei. 

 

Citeste si. Tragedie în Italia. Cristina, o tânără româncă însărcinată, a MURIT pe loc într-un groaznic accident. Iubitul român, în stare gravă

Accidentul a avut loc pe drumul metropolitan 54, lângă Lido Altanea din Caorle, în fața campingului Pra delle Torri. Tânăra româncă de doar 25 de ani, care era însărcinată în patru luni și-a pierdut viața pe loc. În stare extrem de gravă este și iubitul român al acesteia în vârstă de 27 de ani. Din primele informații făcute publice de presa italiană se pare că românii se aflau în autoturismul marca Opel. Din motive încă necunoscute, unul dintre autovehicule a intrat pe contrasens. Mașina românilor s-a izbit frontal de mașina unui italian în vârstă de 61 de ani. Italianul conducea un jeep, astfel că impactul a fost nimicitor pentru conaționalii noștri. 

A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru ca românii să poată fi extrași din fiarele contorsionate. Din păcate, paramedicii nu au putut decât să constate decesul Cristinei. Iubitul ei a fost transportat la spitalul Angele din Mestre în stare gravă. Bătrânul italian a avut doar niște contuzii, fiind foarte ușor rănit. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App atunci când se întâmplă ceva important care privește românii din Italia, puteți intra în grupul de Whats App al cititorilor fideli din Diaspora ai StiriDiaspora, accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N)

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel