Şofer român, diagnosticat cu COVID-19, după un grav accident în Botoşani

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
sofer roman diagnosticat cu covid
sofer roman diagnosticat cu covid

Un şofer a fost diagnosticat cu COVID-19, după un grav accident rutier produs în judeţul Botoşani, pe drumul dintre localităţile Roma şi Nicşeni.

Accidentul s-a produs joi, 11 martie 2021, atunci când şoferul în vârstă de 38 de ani, aflat la volanul unei autobetoniere, a pierdut controlul direcţiei, iar camionul s-a răsturnat în afara drumului. Grav rănit, şoferul a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat de urgenţă la spital.

Odată ajuns la spital, bărbatul a primit primele îngrijiri medicale, iar medicii i-au prelevat probe pentru testul COVID-19, aşa cum prevede procedura. Surpriza medicilor a venit în momentul în care testul a arătat că şoferul era infectat cu coronavirus în momentul accidentului, pentru monitorulbt.ro.

"De la faţa locului am preluat şoferul, victimă a unui accident rutier. Acesta era conștient, cooperant, prezenta un traumatism cranian acut minor şi a fost transportat la UPU pentru investigații suplimentare. La testarea rapidă pentru Covid19, rezultatul a fost pozitiv, urmând a fi tratat și pentru această afecțiune", a precizat medicul Dănuţ Panaitescu, specialist în medicina de urgenţă în cadrul UPU-SMURD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel