Accident între un microbuz și două autoturisme: Cinci victime, trafic întrerupt pe DN 71. UPDATE

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Grav accident rutier pe DN 71 Bucureşti – Târgovişte, la kilometrul 29+900 de metri, în zona localităţii Moara Nouă, judeţul Dâmboviţa, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule, între care și un microbuz.

Potrivit Poliţiei, accidentul a avut loc la Moara Nouă, fiind implicate trei autovehicule: două autoturisme şi un autovehicul de transport persoane 8 + 1 locuri.   

„Până la acest moment, cinci persoane sunt rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii efectuează cercetarea la faţă locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului rutier”, a precizat IPJ Dâmboviţa.   

La faţa locului au fost mai multe echipaje de Ambulanţă, SMURD şi descarcerare.  Cele 5 persoane au fost extrase din autoturisme de pompieri, preluate de echipajele de ambulanţă SMURD şi SAJ şi transportate la UPU Târgovişte.  Traficul este deviat pe rutele: intersecţie DN 71 - Moară Nouă şi intersecţie DN 71 - DJ 711.

UPDATE:

Salvatorii de la ISU Dâmbovița au găsit la locul accidentului de pe DN 71 cinci persoane încarcerate în cele două autoturisme.

După acordarea asistenței medicale de urgență, cele cinci victime au fost transportate cu ambulanțele la spital, la UPU Târgoviște.

În microbuz se aflau alte cinci persoane care au reușit să iasă singure și nu au necesitat îngrijiri medicale.

Polițiștii fac cercetări la fata locului, urmând să se stabilească toate împrejurările producerii evenimentului rutier.

Vom reveni!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel