Italia. Un român de 61 de ani a înjunghiat un alt conațional, cu 15 ani mai tânăr: Îl suspecta că este iubitul soției

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Stelică A., român de 61 de ani, l-a rănit grav pe conaționalul său Daniel D. 46 de ani, din motive de gelozie. Stelică A este acuzat de tentativă de omor cu premeditare, după ce l-a înjunghiat pe acesta, pe care îl suspecta că are o aventură cu soția lui. 

În septembrie 2020, la Venturina, Stelică A., un român de 61 de ani, l-a rănit grav pe conaționalul său Daniel D. 46 de ani, din motive de gelozie. Stelică A este acuzat de tentativă de omor cu premeditare împotriva conaționalului, său și urmează ca pe data de 10 iulie 2021 să fie judecat prin videoconferință.

Cearta a avut loc la Venturina la sfârșitul unei discuții aprinse pe care Stelică A, a purtat-o ​​cu partenera sa, Elena Ț. Românca a fost lovită de partenerul ei, dar fără consecințe deosebite, Stelică acuzând-o pe femeie că are o aventură cu Daniel.

Stelică A., din gelozie,  l-a înjunghiat pe presupusul rival în dragoste, Daniel D., care a reușit să scape și i-a fost salvat viața cu o intervenție chirurgicală. Agresorul a fost arestat de carabinieri.

Italia. Un român de 61 de ani a înjunghiat un alt conațional, cu 15 ani mai tânăr

 

Daniel este parte civilă în procesul care va avea loc în iunie, după ce în decembrie 2020 a loc confruntarea, solicitată de procuror și ordonată de judecătorul de instrucție, pentru a consemna mărturia persoanei vătămate și a însoțitorului acuzatului prezent în ziua evenimentelor. Drept urmare, procurorul i-a cerut judecătorului de instrucție să continue judecarea imediată, relatează Il Tirreno.

Judecătorul de instrucție a acceptat cererea și a emis un decret de judecată imediat pentru infracțiunea de tentativă de crimă agravată de premeditare. Apărarea a ales, în termen de 15 zile de la data notificării hotărârii imediate, să fie judecată cu o procedură sumară. Ședința este stabilită pe data de 10 iunie în iar acum, acuzatul se află în arest la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel