Ce a scos la iveală necropsia bebelușului mort după botez în Suceava. Preotul este urmărit penal

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Cauza morții bebelușului din Suceava, decedat după ce a fost botezat, ar fi fost lichidul aspirat în plămâni. Este concluzia medicilor legiști care au făcut miercuri necropsia nou-născutului.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a hotărât să înceapă urmărirea penală împotriva preotului care a oficiat duminică botezul. Preotul are calitate de suspect și acuzația este de ucidere din culpă. Astăzi a fost efectuată necropsia. A fost prezentă o echipă destul de mare de specialiști în Medicină Legală. La solicitarea parchetului și a familiei au fost aduși specialiști și din alte localități, pentru o evaluare cât mai transparentă și minuțioasă a cazului.

În plămânii bebelușului s-a găsit lichid. E o informație confirmată și la începutul săptămânii de medicii care l-au resuscitat pe copil și care au spus că 110 ml de lichid au ajuns în plămânii lui.

Acest lichid urmează să fie analizat pentru a fi stabilită natura lui - dacă este vorba de apă sau lichid matern. Raportul complet al autopsiei va fi finalizat după cîteva săptămâni. Incidentul a avut loc duminică, într-o biserică din Suceava. Bebelușului i s-a făcut rău după ce a fost băgat în apă. A fost chemată ambulanța și a fost resuscitat la fața locului, după care a fost dus la spital, unde a mai supraviețuit doar câteva ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel