Blue Air suspendă o cursă Bucureşti-Madrid. Când a fost reprogramată

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook @BlueAir
Sursa foto: Facebook @BlueAir

Cursa Blue Air care trebuia să plece vineri seară din Bucureşti spre Madrid a fost amânată pentru sâmbătă, la ora 20:30, aeroportul din capitala Spaniei fiind închis din cauza condiţiilor meteorologice, a declarat pentru Agerpres Adela Catalina Bulic, PR manager Blue Air.

"Zborul nu va fi anulat. Acesta a fost reprogramat pentru ora 20:30 dacă aeroportul din Madrid se va deschide. În cazul în care nu se va întâmpla acest lucru Blue Aur va asigura cazarea în Bucureşti pentru pasagerii acestei curse", a precizat reprezentatul Blue Air.

Citeşte şi: Spania, îngropată sub nămeţi. Copaci căzuţi şi sute de şoferi blocaţi pe drumurile din mai multe provincii. Premierul Sanchez le cere cetăţenilor să stea acasă

Pasagerii cursei Blue Air - Bucureşti-Madrid - au petrecut noaptea pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, după ce a fost anunţată amânarea zborului, iar, potrivit Digi24, sunt afectaţi circa 170 de pasageri.

Agenţia Meteorologică spaniolă - AEMET a emis pentru vineri şi sâmbătă un Cod roşu de ninsori în comunităţile Madrid şi Castilla la Mancha.

Citeşte şi: Spania. Cod ROŞU în Madrid, puternic lovit de furtuna de zăpadă Filomena: Drumuri blocate, peste 500 de incidente şi aeroportul este închis - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel