Belgia. Tânăr român, acuzat că a vrut să violeze o femeie beată, pe o bancă din parc

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român a ajuns în fața instanței, după ce a pipăit o femeie aflată puternic sub influența alcoolului pe o bancă din De Panne, Belgia.

Un român în vârstă de 22 de ani a trebuit să răspundă marți dimineață în fața instanței pentru agresiune sexuală. La sfârșitul lunii martie, el a pipăit o femeie beată pe o bancă din De Panne. 

Doi polițiști aflați în timpul liber i-au observat pe cei doi pe bancă pe 30 martie. A fost imediat clar că femeia era foarte beată. De asemenea, bărbatul părea să fie sub influența băuturilor alcoolice. 

Polițiștii au observat apoi cum bărbatul a început să o atingă și să o sărute peste tot pe femeia amețită. Aceștia au sunat apoi la poliție, care l-a luat pe suspect pentru a-l interoga. Victima însăși nu-și amintea nimic din ceea ce se întâmplase. 

Românul a fost citat în procedură sumară, dar și-a trimis marți dimineață avocatul în instanță. Judecătorul va pronunța sentința pe 17 mai. 

Poliția investighează o moarte suspectă în Zellik, provincia Brabantul Flandez din Belgia. Acolo, duminică seara, un moldovean, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort în casa scărilor unui bloc de locuințe, cu o rană la gât.

Belgia. Român, acuzat că a ucis un moldovean după o petrecere. Un al doilea suspect, căutat de Poliție

 

Duminică seara, poliția a fost chemată în Zellik din Belgia. La fața locului, victima, un bărbat de 45 de ani din Republica Moldova, a fost găsită în casa scărilor unei mici clădiri. Avea o rană înjunghiată la gât și era deja mort.

„Potrivit martorilor din clădire, trei persoane care nu locuiesc acolo s-au certat. Victima a fost înjunghiată până la moarte. Se spune că una dintre persoane ar fi fugit, al doilea era încă la fața locului și a fost arestat de polițiști. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, de naționalitate română, care nu are reședință permanentă în Belgia”, a declarat Carol Vercarre de la Parchetul din Halle-Vilvoorde.

Parchetul a solicitat să se prezinte la fața locului laboratorului judiciar și a unui medic în drept și a solicitat un judecător de instrucție pentru omor din culpă. 

Românul de 21 de ani a fost arestat și acuzat de omor din culpă, iar cel de-al doilea suspect, încă necunoscut, este căutat.

„În cursul nopții, scena a fost abandonată. Victimei i se va face autopsie, suspectul va fi audiat, după care judecătorul de instrucție va decide dacă va fi plasat sub mandat de arestare”, a precizat parchetul.

Citește mai multe: Belgia. Român, acuzat că a ucis un moldovean după o petrecere. Un al doilea suspect, căutat de Poliție: „A fugit cu o dubă”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel