Belgia. Un șofer român de TIR s-a răsturnat cu mastodontul în drum spre abator: Avea în remorcă 6.000 de găini

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Belgia. Un șofer român de TIR s-a răsturnat cu mastodontul în drum spre abator. Avea în remorcă 6.000 de găini. FOTO: captură hbvl.be
Belgia. Un șofer român de TIR s-a răsturnat cu mastodontul în drum spre abator. Avea în remorcă 6.000 de găini. FOTO: captură hbvl.be

Un șofer român de camion, în vârstă de 46 de ani, s-a răsturnat, în noaptea de marți spre miercuri, cu TIR-ul plin cu găini în Leke, lângă Diksmuide, Belgia. 

Un camion încărcat cu 6.000 de găini în drum spre abator s-a răsturnat într-un accident de circulație în Leke. Sute de găini au murit în urma impactului cu asfaltul, iar restul păsărilor trebuie eutanasiate. Accidentul a avut loc în jurul orei locale 03:10 în Oostendestraat din Leke.

„Nu sunt vinovat!” Șofer român de TIR, acuzat de un accident cu două camioane și 18 mașini, în Spania. Doi oameni și-au pierdut viața, alți 30 au fost răniți

„Un șofer român de camion, în vârstă de 46 de ani a ridicat o încărcătură de găini în Woumen și se îndrepta către abatorul din Dendermonde”, a declarat comisarul Geert Provoost de la zona de poliție Polder. „La intersecția Schorestraat cu Oostendestraat, lucrurile au mers prost. Camionul a lovit berma, iar în cele din urmă, camionul s-a răsturnat și remorca din spate a ajuns peste drum. Cala de marfă era plină de găini. Erau 6.000. Unele dintre ele au murit în accident. Găinile care au supraviețuit au fost transferate într-un alt camion. În accident, o cutie electrică a fost lovită și mai multe indicatoare rutiere au fost distruse”, a mai spus comisarul.

Șoferul român de camion a scăpat, din fericire, nevătămat. Găinile care au supraviețuit accidentului vor fi eutanasiate deoarece, conform reglementărilor în vigoare, nu mai sunt potrivite pentru consum.

Franța. Șofer român, amendat cu 747.000 de euro și condamnat la închisoare. Ce i-au găsit vameșii în dubă

 

Vezi și 

 

Belgia. Șofer român de TIR, găsit mort în remorcă, sufocat între doi paleți

 

Un șofer de camion român a murit în remorca camionului său, parcat de-a lungul Chaussée de la Résistance, în Ecaussinnes, Belgia. Luni de dimineață, în interiorul remorcii camionului pe care românul îl conducea, a fost descoperit trupul neînsuflețit al șoferului. Autoritățile judiciare au crezut inițial că e vorba despre o omucidere. „Inițial, cazul a fost cercetat de către parchet pentru a putea fi efectuată autopsia. Dar medicul legist a concluzionat rapid că a fost o moarte accidentală”, spune Charles-Eric Clesse, auditorul de muncă din Hainaut.

Nu departe de cadavrul șoferului, polițiștii au găsit un aragaz de drumeție și mâncare. Ilie I., în vârstă de 40 de ani, se oprise probabil să mănânce ceva și chiar să rămână să înnopteze. Dar, din cauze încă nestabilite, a avut un accident „stupid”. „S-a dus în spatele camionului. S-a strecurat între două stive de paleți și, din păcate, a murit sufocat între cele două stive”, relatează Charles-Eric Clesse, citat de publicația Sud Info.

Citește continuarea AICI...

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv          

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel