Belgia. Șofer român de TIR, găsit mort în remorcă, sufocat între doi paleți

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer de camion român a murit în remorca camionului său, parcat de-a lungul Chaussée de la Résistance, în Ecaussinnes, Belgia.

Luni de dimineață, în interiorul remorcii camionului pe care românul îl conducea, a fost descoperit trupul neînsuflețit al șoferului.

Autoritățile judiciare au crezut inițial că e vorba despre o omucidere. „Inițial, cazul a fost cercetat de către parchet pentru a putea fi efectuată autopsia. Dar medicul legist a concluzionat rapid că a fost o moarte accidentală”, spune Charles-Eric Clesse, auditorul de muncă din Hainaut.

 

Belgia. Șofer român de TIR, găsit mort în remorcă, sufocat între doi paleți

 

Nu departe de cadavrul șoferului, polițiștii au găsit un aragaz de drumeție și mâncare. Ilie I., în vârstă de 40 de ani, se oprise probabil să mănânce ceva și chiar să rămână să înnopteze. Dar, din cauze încă nestabilite, a avut un accident „stupid”. „S-a dus în spatele camionului. S-a strecurat între două stive de paleți și, din păcate, a murit sufocat între cele două stive”, relatează Charles-Eric Clesse, citat de publicația Sud Info.

Nu a avut nicio șansă să ceară ajutor, telefonul fiind găsit apoi în cabină. Inspectorul de muncă venit la fața locului nu a constatat nicio încălcare a legislației.

Trupul victimei a fost predat luni după-amiază unei case de pompe funebre. Dosarul fiind închis, trupul neînsuflețit va fi probabil repatriat în țară.

 

Vezi și:

Accident straniu, cu români, în Belgia: Un automobilist s-a ciocnit de un TIR. Ambii șoferi erau români

 

Pe Westveldweg, în Koekelare, un român a fost rănit miercuri după-amiază într-un accident de circulație. El a intrat în coliziune cu un camion condus de un conațional.

Un român a fost rănit după ce s-a ciocnit cu un conațional. Accidentul straniu a avut loc la ora 13.40 pe Westveldweg, în apropiere de intersecția cu Brugse Heirweg, în Koekelare.

Nu este clar cum s-a produs accidentul, dar probabil că unul dintre șoferi a nu a acordat prioritate. Un român în vârstă de aproximativ 30 de ani, la volanul unui Opel Corsa, s-a ciocnit cu un camion, condus tot de un român.

Camionagiul nu a fost rănit, dar șoferul Opel-ului a suferit un traumatism cranian și a fost transportat la spitalul din Torhout pentru îngrijiri.

Poliția din Polder s-a deplasat la fața locului pentru a face constatările necesare.

De asemenea, pompierii din Koekelare au fost chemați să intervină pentru a curăța scurgerile de lichide de motor și resturile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel