Un român a murit zdrobit de căruța sa, pe un teren viran. Poliția a deschis o anchetă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Român, găsit mort pe stradă. Poliția a deschis dosar penal de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului
Român, găsit mort pe stradă. Poliția a deschis dosar penal de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului

Un bărbat din Feldru, județul Bistrița-Năsăud și-a pierdut viața, luni, după ce atelajul hipo pe care îl manevra s-a răsturnat și l-a accidentat grav. Incidentul s-a petrecut pe un teren viran situat între localitățile Feldru și Nepos. Polițiștii au deschis o anchetă.

Un martor a sunat, luni, la 113 și a sesizat faptul că în extravilanul localității Feldru, sub o căruță, se află o persoană în stare de inconștiență, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

„La fața locului, polițiștii au identificat persoana ca fiind un bărbat în vârstă de 50 de ani din Feldru, care era decedat. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că acesta ar fi fost accidentat de atelajul hipo pe care-l manevra, în timp ce se afla pe un teren viran, între localitățile Nepos și Feldru”, a precizat Crina Sârb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul. Cadavrul a fost transportat la Secția Prosectură a Spitalului Județean Bistrița-Năsăud în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului, relatează mesager24.ro. Cercetările în acest caz sunt continuate de Secția 6 Poliție Rurală Năsăud. 

 

Un român a murit, după impactul violent dintre o motocicletă și o mașină

 

Un motociclist a murit într-un accident rutier pe centura de nord a Craiovei. Bărbatul în vârstă de 59 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un autoturism.

Polițiștii ajunşi la faţa locului au constatat că mașina şi autovehiculul pe două roți s-au ciocnit violent, iar, în urma impactului, motociclistul a murit pe loc. Conducătorul auto, un bărbat de 65 de ani, a fost verificat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au întocmit deja un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 65 F s-a produs un accident rutier.

,,La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat că  un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din comuna Ghercești, pe DN 65 F, dinspre Filiaşi către Balş, la intersecţia cu strada Aviatorilor, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 59 de ani, din Craiova, care circula din sens opus", au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

 

Motociclistul a decedat pe loc

 

În urma impactului, conducătorul motocicletei a decedat la fața locului. Potrivit polițiștilor, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Potrivit polițiștilor, aceștia au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt in desfășurare pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul în care bărbatul și-a pierdut viața.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel