Autoturisme, radiate din circulaţie în Danemarca și Belgia, depistate la frontiera României. Doi șoferi au rămas pietoni

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Autoturisme, radiate din circulaţie în Danemarca și Belgia, depistate la frontiera României. Doi șoferi au rămas pietoni
Autoturisme, radiate din circulaţie în Danemarca și Belgia, depistate la frontiera României. Doi șoferi au rămas pietoni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la un cetăţean ucrainean care a fost depistat în trafic conducând un autoturism neînmatriculat.

În data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism cu numere de înmatriculare specifice Danemarcei.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că mijlocul de transport este radiat din circulaţie de autorităţile din Danemarca.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Un moldovean, prins la volanul autoturism, înmatriculat în Belgia

 

Și poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa  efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova care a fost depistat, în trafic, conducând un autoturism neînmatriculat.

În ziua de 09 decembrie a.c, în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism, cu număr de înmatriculare specific Belgiei.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la starea de înmatriculare a autovehiculului în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este radiat din circulaţie de autorităţile din Belgia. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel