Autocar cu turiști, răsturnat în Egipt. Printre pasageri erau mai mulți moldoveni

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
autocar_cu_turisti_rasturnat_egipt
autocar_cu_turisti_rasturnat_egipt

Un autocar cu 60 de persoane la bord, printre care și moldoveni, s-a răsturnat vineri în Egipt. Printre pasageri era interpretul moldovean Vlad Codreanu şi o prietenă a acestuia. Artistul a declarat, pentru postul tv PUblika.md, că simte bine, însă mai mulţi oameni au fost grav răniţi.

 

 

Potrivit lui Codreanu, accidentul a avut loc pe şoseaua Sharm el-Sheikh - Cairo, iar în autocar mai erau șase cetăţeni ruşi şi trei ucraineni.

"Şoferul nu a văzut pietrele care sunt acolo, pentru că este un drum nou. Şoferul nu a observat că plecă înspre bolovani şi autobuzul s-a răsturnat. Majoritatea celor din autobuz dormeau şi nu au înţeles ce se întâmplă.", a povestit interpretul, Vlad Codreanu. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital, iar cauzele producerii accidentului urmează a fi stabilite.  

Informația nu a fost însă deocamdată confirmată de către Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. ”Ministerul de Externe de la Chișinău s-a autosesizat cu privire la accidentul care s-a produs în Egipt, în care au avut de suferit mai mulți turiști. Am văzut imagini postate pe internet. Urmează să aflăm informații și vom reveni cu detalii. Deocamdată, nu cunoaștem dacă vreun cetățean moldovean a avut de suferit în urma impactului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe din Republica Moldova, Daniel Vodă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel