Austria: Românca ACUZATĂ că și-a ucis soțul MILIONAR, cu 30 ani mai în vârstă, RĂSTURNARE de SITUAȚIE

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Petronela, româncă acuzată că și-a înjunghiat soțul austriac, cu 30 de ani mai în vârstă, la Lisa Alm, spune că totul a fost un accident. Procurorii însă spun că situația nu este deloc așa și susțin  că totul a fost de fapt o crimă care a avut loc după o petrecere. 

Petronela, în vârstă de 30 de ani și-a cunoscut soțul milionar în cadrul hotelului din stațiunea alpină unde se angajase. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și de atunci femeia a pus în cui uniforma de ospătăriță.

Până vineri s-a crezut că este vorba despre o sinucidere în cazul austriacului de 57 de ani. Vineri seara, a fost emis un mandat de arestare pe numele femeii în vârstă de 30 de ani despre care acum se spune că și-a înjunghiat soțul cu sânge rece. 

În prezent, femeia acuzată de crimă este apărată de avocatul Kurt Jelinek.

"Clientul meu nu se declară vinovat de acuzația de crimă - nu pot spune mai mult în acest moment ", a spus Jelinek la solicitarea SN.

Flashback: La data de 3 martie 00:30, patronul în vârstă de 57 de ani, din restaurantele montane, pentru schiori, a fost găsit mort în hotelul pe care îl patrona în Lisa Alm de unul dintre angajații săi.

Potrivit lui Marcus Neher, purtătorul de cuvânt al procurorului (GSA), corpul barbatului de 57 de ani avea o rană de cuțit în piept care i-a ajuns până în plămân. Practic, cuțitul a pătruns din zona frontală, din piept, în zona mamelonului, până în spate. Ea spune că a fost vorba despre o rănire, accidentală, neintenționată.

Ce spun procurorii că s-a întâmplat de fapt 

 

Procurorul de caz spune că de fapt nu a fost nimic accidental. Crima ar fi avut loc după o petrecere la resortul de lux. Petronela și-ar fi pierdut controlul după o ceartă violentă cu soțul milionar. 

Când a fost întrebat de ce arestarea acuzatului nu a fost făcută imediat, ci la la cinci zile după moartea bărbatului de 57 de ani, purtătorul de cuvânt al procuratorii a explicat:

„Polițistii care au anchetat cazul au venit cu varianta că o sinucidere este foarte posibilă. Noi ne-am îndoit și am dispus imediat o autopsie judiciară.  Raportul preliminar al autopsiei efectuată de medicul legist a confirmat apoi că ar putea fi vorba despre o crimă. 

Puncția pulmonară între subsuoară și mamelonul victimei - „nu se potrivesc cu declarațiile femeii care susține că a fost un accident tragic," arată procurorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel