Austria. Femeie, accidentată într-o benzinărie de un șofer român de camion

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Austria. Un șofer de camion a lovit o accidentat o femeie într-o benzinărie.
Austria. Un șofer de camion a lovit o accidentat o femeie într-o benzinărie.

Un accident grav s-a produs, miercuri după-amiază, la o benzinărie din Wörgl. În jurul orei 17.20, un șofer român, care era la volanul unui camion, a ratat intrarea la o benzinărie și a frânat pentru a da apoi cu spatele. O femeie a suferit mai multe leziuni.

Șoferul român a vrut să dea cu spatele, după cea ratat intrarea într-o benzinărie. Din nefericire, nu a văzut o femeie, care  a căzut sub vehicul, după ce a fost lovită de semiremorcă.

Femeia, de 38 de ani, din Austria, lucra ca ghid în zona benzinăriei. Victima a fost lovită de semiremorcă și a căzut, suferind mai multe răni, scrie tt.com

La fața locului au ajuns medii de pe Ambulanță, care au dus-o la spitalul din Kufstein. 

Un alt român, care conducea camionul său pe autostrada Welser (A25) de la Passau în direcția Linz, a provocat, fără să vrea, un accident rutier.

 

Camion românesc, accident bizar în Austria: I-a zburat roata în mers, iar o piuliță a rănit grav o femeie

 

Evenientul rutier s-a petrecut în zona nodului Wels. Din motive care urmeaza să fie stabilite de autorități, camionul a pierdut o roată, iar un prezon a zburat direct în parbrizul unei alte mașini aflate în trafic. Camion românesc, accident bizar în Austria: I-a zburat roata în mers, iar o piuliță a rănit grav o femeie

Una din piulițele roții desprinse a fost aruncat ca un proiectil și s-a oprit fix în parbrizul unui altei mașini, care se afla în trafic. Forța loviturii a fost atât de mare încât a străpuns parbrizul și a lovit pasagerul în față. Bătrâna, de 62 de ani, care a fst rănită se afla într-o mașină împreună cu nepotul ei și soția acestuia, scrie heute.at.

Femeia, cetățean croat, a suferit răni grave. După ce a primit primul ajutor de la medicii de pe ambulanță, victima a fost dusă la Clinica Wels, unde a fost operată. Bătrâna a rămas internată. 

Polițitii încearcă să afle dacă șoferul român făcuse inspecția tehnică a camionului și de ce s-a desprins roata. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel