Austria. Călăul Dianei, mesaj grotesc, în sârbă, după ce a înjunghiat-o de șapte ori în inimă și în gât: „Počivaju u miru srce moje”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Austria. Călăul Dianei, mesaj grotesc, în sârbă, după ce a înjunghiat-o de șapte ori în inimă și în gât „Počivaju u miru srce moje”
Austria. Călăul Dianei, mesaj grotesc, în sârbă, după ce a înjunghiat-o de șapte ori în inimă și în gât „Počivaju u miru srce moje”

Diana L., în vârstă de 22 de ani, a fost ucisă, în noaptea de duminică spre luni, de soțul ei, un sârb de 26 de ani, în timp ce fetițele mici, de 7 luni, respectiv 3 ani, dormeau în camera alăturată, în Salzburg-Schallmoos, Austria. La scurt timp după crimă, el a lăsat un mesaj de durere grotesc pe pagina ei de Facebook.

Potrivit autorităților Nenad L. și-a înjunghiat soția Diana L. de mai multe ori duminică în timp ce fetițele lor dormeau în apartament. I-a ascuns cadavrul în lada de la canapea, a chemat bona și s-a predat personal la secția de poliție pentru a-și mărturisi crima.

Înainte de a se preda, fără să știe nimeni de oribila faptă, sârbul a postat un mesaj grotesc sub fotografia ei de profil pe pagina de Facebook: „Počivaju u miru srce moje”, adică „Odihnește-te în pace, inima mea”.

Acest lucru a provocat reacții violente și insulte împotriva mecanicului auto. Un utilizator i-a răspuns: „Să putrezești în închisoare!”.

 

S-a stabilit că Diana a fost înjunghiată de șapte ori

 

Poliția a venit repede la apartament și a găsit cadavrul Dianei. Nenad a fost arestat și audiat până noaptea târziu. Procuratura a ordonat autopsia femeii ucise.

În urma autopsiei, s-a stabilit că Diana a fost înjunghiată de șapte ori cu un cuțit din bucătăria ei, în partea superioară a corpului, în special în zona gâtului și a pieptului, și a murit în urma sângerării.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel