Austria. Noi detalii despre uciderea româncei, în casă, lângă fetițele ei: „Te voi măcelări!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Austria. Noi detalii despre uciderea româncei, în casă, lângă fetițele ei: „Te voi măcelări!”
Austria. Noi detalii despre uciderea româncei, în casă, lângă fetițele ei: „Te voi măcelări!”

O tânără româncă de numai 22 de ani a fost ucisă cu sălbăticie de soțul ei sârb, în vârstă de 26 de ani, luni seară, la Salzburg, în Austria, în camera alăturată celei în care dormeau fiicele lor de 7 luni și de 3 ani.

„Cum s-a ajuns la asta?”, se întreabă acum vecinii după uciderea mamei românce. Presupusul criminal nu avea voie să se apropie deloc de soția lui. „De ce nu au intervenit autoritățile la timp?”, se mai întreabă șocați vecinii.

La câteva ore după actul sângeros se auzea un singur lucru, țipetele mamei româncei. Femeia îndurerată striga în mod inconfundabil numele fiicei sale în timp ce mai mulți rezidenți stăteau pe balcoanele lor. 

Cert este că sârbul nu ar fi trebuit să-și vadă soția, cu siguranță nu ar fi trebuit să intre în apartamentul în care stătea românca cu cle două fetițe. A existat o interdicție de vizite impusă pentru următorii trei ani de către Curtea Regională din Salzburg ca parte a condamnării sale din 24 februarie. Apoi a fost condamnat la douăsprezece luni de detenție parțială - două dintre ele necondiționate. 

 

„Te voi măcelări!”

 

El a fost găsit vinovat că a atacat tatăl soției sale cu un cuțit. El a fost, de asemenea, vinovat că și-a bătut, lovit cu piciorul, sugrumat și amenințat soția cu moartea din aprilie 2018: „Te voi măcelări”, i-a spus el atunci.

Însă, românca îl lasă oricum să intre în apartament în noaptea tragediei.

Vecinii îl văzuseră deja pe mecanicul auto la blocul de apartamente pe 8 martie - se pare că ignora interdicțiile instanței. Nimeni nu a raportat acest lucru, nici măcar tânăra mamă: „Era încă îndrăgostită de el. Era foarte atașată de el”, spune o vecină. 

Sârbul și-a înjunghiat soția cu un cuțit de bucătărie de zeci de ori: în piept și gât. Apoi a aruncat corpul în sertarul canapelei, a chemat o bona și s-a predat. Motivul a fost o dispută cu privire la divorț . Acum el este în celulă. Corpul neînsuflețit este încă în curs de autopsie, iar copiii sunt în prezent cu bunicii, relatează krone.at.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel