Austria. Tânără româncă, ucisă în casă, lângă fetițele ei: „A ascuns cadavrul și a chemat bona”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă, în vârstă de 22 de ani, a fost ucisă, în noaptea de duminică spre luni, de soțul ei, un sârb de 26 de ani, în timp ce fetițele mici, de 7 luni, respectiv 3 ani, dormeau în camera alăturată, în Salzburg, Austria. 

Potrivit primelor informații oferite de autoritățile austriece, tânăra româncă a fost înjunghiată cu un cuțit în partea superioară a corpului și gâtului. Bărbatul s-a predat poliției după crimă. 

Citește și Austria. Noi detalii despre uciderea româncei, în casă, lângă fetițele ei: „Te voi măcelări!”

Cele două fiice ale cuplului, de 7 luni și 3 ani, dormeau în camera alăturată și au fost luate de bunică în acea noapte.

 

A ascuns cadavrul româncei în lada de la canapea

 

Pe la miezul nopții, ambulanța și poliția s-au dus de urgență la etajul 4 al unui bloc din Salzburg-Schallmoos lângă Sterneckstrasse.

Cu puțin timp înainte, un sârb s-a prezentat la secția de poliție din gara principală și a recunoscut că și-a ucis soția cu răni de cuțit. Apoi, se spune că a sunat la o bonă și a întrebat dacă ar putea avea grijă de fetițele lor care dorm.

„Pentru ca bona să nu o găsească pe femeia moartă imediat, a ascuns cadavrul în lada de la o canapea”, a spus Nina Laubichler de la poliția din Salzburg după prima interogare a presupusului autor, potrivit wasserburg24.de.  

Împreună cu părinții româncei, polițiștii au intrat apoi în apartament și au găsit cadavrul în lada de la canapea, așa cum a descris presupusul autor. 

 

Cuplul avea două fetițe de 7 luni și 3 ani

 

Potrivit locuitorilor casei, tânărul cuplu era foarte drăguț, amândoi aveau două fiice, una are trei ani, cea mai mică de doar șapte luni, „bebelușul nici măcar nu a avut ocazia să se întâlnească cu mama ei”, a spus un vecin.

Aproape niciodată nu a existat o ceartă care să fie auzită în vecini. De fapt, sârbul este cunoscut de poliție, „în decembrie a existat deja o plângere a femeii, deoarece soțul ei a continuat să folosească violența și a fost emisă interdicția de apropiere”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției. 

Rezultatul autopsiei ar trebui să fie disponibil cel târziu marți, iar soțul româncei a fost transferat la închisoarea Salzburg-Puch. 

 

Românca avea ordin de protecție

 

Se pare că sârbul ar fi ucis-o pe româncă întrucât aceasta i-ar fi cerut divorțul.

Bărbatul a fost denunțat la poliție după o dispută familială din 25 decembrie 2020. La acea vreme, sârbul și-a amenințat soția și fratele cu un cuțit, a lovit-o pe soacră, iar socrul a fost rănit în timp ce încerca să-i ia cuțitul. La acea vreme, toți cei implicați au reușit în cele din urmă să-l blocheze pe sârb pe balcon.

„Tânărul de 26 de ani a fost arestat de pe balcon, arma crimei a fost găsită și asigurată”, a declarat atunci un purtător de cuvânt al poliției. 

Cu toate că avea un ordin de protecție, românca a fost vizitată în noaptea de duminică spre luni de soțul ei care era pus pe ceartă. Situația a degenerat, sârbul a luat un cuțit de bucătărie și a început să o înjunghie. După ce a ucis-o s-a dus și a spus totul poliției. 

 

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel