Austria. Un șofer român de TIR a provocat un accident și s-a ascuns într-un tufiș: Fugarul consumase destul de mult alcool

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
austria_politie
austria_politie

Un șofer român de camion, în vârstă de 40 de ani, a provocat un accident rutier în Wels, lângă Rot, Austria, a fugit de la fața locului și apoi s-a ascuns în tufișuri.

Un șofer de camion a condus marți seară în zona urbană Wels, lângă Rot și s-a ciocnit cu un autoturism. Șoferul acesteia a fost rănit, iar șoferul român de camion român a fugit și s-a ascuns într-un tufiș. Accidentul rutier a avut loc ieri seară, în jurul orei 19.00.

Potrivit declarațiilor martorilor, șoferul român de TIR a trecut cu mașina prin intersecția cu Linzer Straße când era roșu la semafor și s-a ciocnit cu mașina unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, din districtul Wels-Land, care conducea spre est pe Linzer Straße.

Mașina a fost aruncată în urma impactului și s-a oprit pe spațiul verde adiacent. Românul și-a continuat drumul fără oprire.

 

Șoferul român de camion era beat și se ascundea într-un tufiș

 

În timpul percheziției, care a fost inițiată imediat, o patrulă de poliție a descoperit camionul pe marginea benzii B 137. Acolo se afla doar copilotul român, care a indicat că șoferul a plecat pe jos. La scurt timp mai târziu, un câine polițist l-a găsit pe fugar la o benzinărie. Acolo se ascundea într-un tufiș.

Un test de alcool pe bărbat a arătat 2,12 pe mililitru. Permisul de conducere i-a fost ridicat provizoriu și este cercetat.

Bărbatul de 51 de ani a suferit răni ușoare în urma accidentului și a fost internat la Clinica Wels.

 

Șofer român de TIR, arestat în Austria

 

Un alt șofer român, tot în vârstă de 40 de ani, a fost arestat, fiind acuzat că și-a sufocat și atacat cu un cuțit colegul de echipaj.  Cei doi șoferi s-au luat la ceartă în cabină, într-o parcare din Austria, unde opriseră să se odihnească. Cel mai tânăr dintre ei l-a atacat cu un cuțit pe celălalt, fiind apoi arestat.

Potrivit publicației Krone, incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, într-o parcare de pe autostrada din Ilz (cartierul Hartberg-Fürstenfeld). Șoferul de 40 de ani a scos un cuțit de bucătărie și și-a amenințat colegul de 55 de ani că îl va ucide. Rănit și speriat, acesta a fugit și a alertat poliția. Când au sosit oamenii legii, suspectul dormea ​​în cabină și, după ce l-au trezit, agenții au descoperit că românul era într-o avansată stare de ebrietate. Bărbatul a fost arestat.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel