Șofer român de TIR arestat în Austria, după ce și-a atacat cu un cuțit colegul de chipaj

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un șofer român de TIR a fost arestat în Austria, după ce și-a atacat cu un cuțit colegul de echipaj. Cei doi se aflau în timpul de odihnă. 

Un șofer român, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat, fiind acuzat că și-a sufocat și atacat cu un cuțit colegul de echipaj.  Cei doi șoferi s-au luat la ceartă în cabină, într-o parcare din Austria, unde opriseră să se odihnească. Cel mai tânăr dintre ei l-a atacat cu un cuțit pe celălalt, fiind apoi arestat.

Potrivit publicației Krone, incidentul s-a petrecut sâmbătă seara, într-o parcare de pe autostrada din Ilz (cartierul Hartberg-Fürstenfeld). Șoferul de 40 de ani a scos un cuțit de bucătărie și și-a amenințat colegul de 55 de ani că îl va ucide. Rănit și speriat, acesta a fugit și a alertat poliția. Când au sosit oamenii legii, suspectul dormea ​​în cabină și, după ce l-au trezit, agenții au descoperit că românul era într-o avansată stare de ebrietate. Bărbatul a fost arestat.

Scenă extrem de violentă în cabina camionului

 

Scandalul a pornit în cabina camionului celor doi români, imediat după ce s-au oprit pentru timpul legal de odihnă, mai scrie sursa citată.

După ce s-au certat câteva minute, cei doi au ajuns la scene extrem de violente. Cel mai tânăr dintre români și-a sufocat colegul mai în vârstă, apoi a scos un cuțit de bucătărie și l-a amenințat cu moartea.

Victima a reușit să fugă din cabină, însă agresorul l-a lovit cu piciorul în spate, astfel că bărbatul de 55 de ani a căzut și s-a rănit la mână. A reușit ulterior să alerteze poliția.

Polițiștii de la secția din Ilz l-au găsit pe șoferul de 40 de ani dormind în cabină și când a suflat în fiolă s-a descoperit că era într-un stadiu avansat de ebrietate. Polițiștii l-au arestat pe bărbat, însă acesta nu a mărturisit faptele la interogatoriu.

Colegul său a fost tratat la spital, în ambulatoriu, pentru rănile suferite.

S-a demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel