Anglia. O tânără româncă a sfârșit într-un mod misterios. Poliția face apel la cetățeni: „Dacă ați cunoscut-o pe Lorena, sunați-ne!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O româncă, în vârstă de 28 de ani, a murit într-un mod misterios, în estul Londrei, Anglia. 

Poliția face apel la cetățeni pentru răspunsuri după ce o româncă de 28 de ani a murit în mod misterios în estul Londrei sâmbătă, 5 noiembrie. Lorena C. a fost internată la un spital din estul Londrei la primele ore în stare critică, iar personalul a sunat la poliție la ora locală 02:30. Ea a murit tragic la spital mai târziu în acea zi. Poliția a confirmat că familia ei a fost informată despre moartea ei.

Un purtător de cuvânt al Poliției Met a declarat că moartea este tratată ca neașteptată și este investigată de detectivi.

Marea Britanie. Un român a câștigat o casă de lux la o tombolă: „Nu îmi vine să cred. Nu am câștigat niciodată nimic”

 

Un cunoscut arestat, iar mai apoi eliberat pe cauțiune

 

Lorena C. era o româncă ce locuia în Redbridge pe Hermon Hill din Wanstead.

Poliția spune că în prezent tratează tragicul deces ca fiind misterios, întrucât cauza morții nu este încă clară. Detectivii din zona de est a BCU din Met investighează în prezent și efectuează o cercetare criminalistică continuă la adresa de domiciliu a Lorenei de pe Hermon Hill, în timp ce caută răspunsuri. Ofițerii de poliție au patrulat zona locală bătând la uși în căutarea mai multor informații.

Marea Britanie. O femeie a sfârșit în mâinile amantului român, mai tânăr cu 22 de ani decât ea. Soțul, tot român, i-a prins împreună

Polițiștii au mai dezvăluit că a fost făcută o arestare în acest caz. Într-o declarație, aceștia au adăugat că bărbatul arestat se crede că este un cunoscut al Lorenei. De atunci, el a fost eliberat pe cauțiune, deoarece anchetatorii continuă să stabilească ce s-a întâmplat cu tânăra de 28 de ani.

O examinare post-mortem specială a constatat că este posibil ca românca să fi murit din cauza unei supradoze de droguri.

Anglia. Român condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea unei femei de 86 de ani. Știa că bătrâna are în casă 30.000 de lire

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel