Marea Britanie. O femeie a sfârșit în mâinile amantului român, mai tânăr cu 22 de ani decât ea. Soțul, tot român, i-a prins împreună

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un român, în vârstă de 21 de ani, este acuzat că și-a ucis iubita, care era căsătorită cu un al român, într-un „atac nemilos” care a avut loc în dormitorul ei din Whitechapel, din estul Londrei, după ce soțul le-a descoperit relația. 

Atenție! Urmează informații care vă pot afecta emoțional!

David C. ar fi lovit-o cu piciorul și ar fi tăiat-o cu un cuțit și un foarfece pe iubita thailandeză, în vârstă de 43 de ani, în casa ei din Whitechapel, la primele ore ale zilei de 24 ianuarie anul trecut. El ar fi înjunghiat-o cu o foarfecă cu atâta forță încât s-a îndoit în jumătate, a spus un juriu. Tânărul român a recunoscut uciderea thailandezei și este judecat la Old Bailey, acuzat de crimă.

În deschiderea cauzei astăzi, procurorul James Dawes a spus instanței: „Între 4 dimineața și 4.50 dimineața - o perioadă de aproximativ 50 de minute - inculpatul a bătut și a lovit cu piciorul o femeie în dormitorul ei. Femeia a suferit un atac sălbatic și prelungit din partea acestui inculpat. Atacul a presupus folosirea piciorului său încălțat și tăieturi cu două arme ascuțite - un cuțit de bucătărie și o foarfecă lungă”.

„Era neînarmată și a rezistat puțin. Inculpatul a înjunghiat-o și a lovit-o în cap și gât în ​​mod repetat cu acele arme. A folosit atât de multă forță cu foarfecele încât le-a îndoit în jumătate. Femeia pare să fi ridicat mâinile pentru a încerca să se apere, deoarece unele dintre rănile de înjunghiere și tăieturi erau pe mâini și degete. El a bătut-o, rupându-i oase și laringele. I-a zdrobit oasele de pe față și de la gât”, a mai adăugat Dawes.

Sfârșit tragic pentru un român de 23 de ani din Anglia. Singur și deprimat, Emilian s-a aruncat de pe stâncile din Eastbourne

 

A ucis-o la aproximativ 12 ore după ce soțul ei a descoperit că au o aventură”

 

„Nu a fost posibil să se determine ordinea în care au fost provocate rănile, deoarece nimeni nu a fost martor”, a mai spus procurorul. „Dar puteți trage concluzia că acest atac a luat timp, a necesitat efort și a fost necruțător și fără milă”.

Un patolog a concluzionat că cauza morții a fost un traumatism puternic la cap și gât. Dawes a sugerat că motivul a fost legat de sentimentele inculpatului despre „modul în care mergea viața lui” și de pierderea prieteniei sale cu soțul victimei.

David C. a fost prieten anterior cu soțul femeii, care a descoperit că întreținea relații sexuale cu ea cu doar câteva ore mai devreme, a auzit instanța.

„Poate că s-a învinuit pe sine pentru ruperea acestei prietenii. Ceea ce este clar, el a îndreptat această explozie de furie asupra femeii – nu asupra lui – la orele dimineții, la aproximativ 12 ore după ce soțul ei a descoperit că au o aventură”. Procurorul a spus că atacul a fost „necruțător și fără milă”.

Anglia. Român condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea unei femei de 86 de ani. Știa că bătrâna are în casă 30.000 de lire

 

Poliția l-a găsit pe David în aceeași dimineață ieșind dintr-un container

 

Poliția l-a găsit pe David C. mai târziu, în aceeași dimineață, ieșind dintr-un container de gunoi, gol, a auzit juriul Old Bailey. Întrebat de unde a venit, românul a făcut semn către un container de gunoi unde polițistul a găsit o plapumă și o pernă.

Victima era din Thailanda și s-a căsătorit cu soțul ei român în 2019. Cuplul a locuit în Thailanda timp de 18 luni înainte de a se muta la Londra în septembrie 2020. David C. s-a întâlnit și s-a împrietenit cu femeia și cei doi au păstrat legătura chiar și atunci când victima locuia în Asia.

Când femeia s-a întors la Londra în 2020, ea și David C. s-au întâlnit, apoi tânărul de 21 de ani s-a mutat într-o cameră liberă din apartamentul celor doi soți situat în Ellen Street. Ei locuiau împreună cu alți trei români care se aflau în Marea Britanie și care lucrau în construcții.

Între timp, David C. nu recunoaște că a comis crima cu bună știință, iar procesul continuă.

Român împușcat mortal de polițiști în Marea Britanie. Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat cu Marius

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel