Anglia. Fost militar ROMÂN, condamnat la ANI grei de ÎNCHISOARE: „Am făcut o greşeală”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Magistraţii de la Curtea Coroanei din Portsmouth l-au condamnat la 8 ani de închisoare pe Ghiorghiţă Hapău, 42 de ani, un fost sergent în armata română prins când voia să introducă 21 de kilograme de cocaină în Anglia.

Hapău a fost prins pe 29 aprilie, pe un feribot care plecase din Le Havre, Franţa, cu destinaţia Portsmouth, Anglia.

Conform The News Online, Hapău transporta un camion de marfă pentru un producător italian, dar în urma unei acţiuni puse la cale de serviciile de securitate britanice, în camionul românului au fost descoperite cele 21 de kilograme de cocaină.

Citește și Anglia. Un ROMÂN, printre cei mai căutați infractori. I-a rupt hainele unei femei, a început să o lovească și să o violeze (FOTO)

Marfa era estimată la aproape 1,7 milioane de lire sterline. În momentul în care a fost pus în faţa faptului împlinit, Hapău a spus că „am făcut o greşeală”. Hapău şi avocatul său au încercat să-i impresioneze pe judecători cu situaţia extrem de dificilă în care se află românul, scrie Observator.

Citește și Anglia. ROMÂN, condamnat la 10 ani de ÎNCHISOARE după ce a avut chef de senzații tari

S-a mizat pe ideea că Hapău a fost obligat să joace rolul de cărăuş, este singurul care îşi întreţine familia, iar fiicele lui ar suferi un şoc în cazul unei condamnări. Hapău şi avocatul său nu au reuşit să-i impresioneze pe judecători care l-au condamnat pe român la opt ani de închisoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel