Anglia. Un ROMÂN, printre cei mai căutați infractori. I-a rupt hainele unei femei, a început să o lovească și să o violeze (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Vasile Dumitru, un român de 33 de ani, este printre cei mai căutaţi infractori din Anglia. A dispărut după ce a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru că a bătut şi batjocorit o femeie.

Întreaga poveste a început în luna ianuarie a acestui an, când Vasile Dumitru ar fi bătut şi batjocorit o femeie într-o parcare izolată din Hull.

Pe 14 ianuarie anul acesta, Vasile Dumitru s-ar fi înţeles cu victima să întreţină relaţii sexuale contra sumei de 30 de lire sterline. Totuşi, în ciuda înţelegerii avute cu femeia respectivă, românul a dus-o într-o parcare îndepărtată, i-a rupt hainele de pe ea şi a început să o lovească. A batjocorit-o, iar femeia a scăpat cu greu din mâinile sale şi a luat-o la fugă, deşi era goală de la talie în jos.

(w670)

Vasile Dumitru a fost reţinut pe 18 ianuarie şi audiat pe 19 şi pe 22 ianuarie, respingând de fiecare dată acuzaţiile. A fost arestat, dar a stat doar două luni după gratii, fiind eliberat pe cauţiune. A fost legat cu o brăţară electrică, însă firma care se ocupă cu supravegherea deţinuţilor eliberaţi pe cauţiune a anunţat la sfârşitul lunii iunie că dispozitivul a fost înlăturat.

De aproximativ o lună Vasile Dumitru şi-a pierdut urma şi a devenit unul dintre cei mai căutaţi infractori din Anglia. A fost condamnat în lipsă la 8 ani de închisoare şi urmează să figureze toată viaţa în registrul prădătorilor sexuali din Anglia, anunță Observator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel