Anglia. ROMÂN, condamnat la 10 ani de ÎNCHISOARE după ce a avut chef de senzații tari

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Magistraţii de la Curtea Coroanei din Teesside, Anglia, l-au condamnat la 10 ani de închisoare pe Gheorghe Ilie, un român de 32 de ani găsit vinovat de comiterea infracţiunilor de viol, lovire şi alte violenţe şi ameninţări.

Conform The Northern Echo, citat de Observator, după o zi de muncă, cei doi fraţi au avut chef de senzaţii tari şi au chemat la casa unde locuiau o femeie care oferea servicii amoroase.

Ajunsă la faţa locului, femeia nu a fost încântată de condiţiile găsite şi a refuzat să-i satisfacă pe cei doi bărbaţi.

În acel moment, Gheorghe Ilie şi-a ieşit din minţi. A muşcat-o pe femeie de faţă, a lovit-o şi a ameninţat-o că dacă intenţionează să plece, el şi fratele lui sunt nebuni şi îi vor tăia gâtul. Apoi, Ilie a luat-o pe femeie pe sus, în a dus-o în camera lui şi a violat-o.

Românul a fost reţinut şi plasat în arest preventiv. Înainte de a-şi afla sentinţa a fost audiat prin sistem video, moment în care a negat acuzaţiile şi a început să plângă.

Însă magistraţii au fost fermi, mai ales că întregul incident a fost surprins de femeie cu telefonul mobil, iar imaginile l-au prezentat pe Gheorghe Ilie ca fiind principalul agresor.

Românul a fost condamnat la 10 ani de închisoare, în ciuda faptului că avocatul său a solicitat o pedeapsă mai mică susţinând că românul este la prima abatere şi are "un caracter bun".

Mai mult, după ce îşi va ispăşi pedeapsa în Anglia, Gheorghe Ilie va fi expulzat din Marea Britanie urmând să aibă interdicţie de a mai intra în Regat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel