Americanul mutat în România spune că e grav bolnav: "Am Nevastănus Mentallus" - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Americanul mutat în România spune că e grav bolnav (Sursa: captură TikTok)
Americanul mutat în România spune că e grav bolnav (Sursa: captură TikTok)

Americanul mutat în România și care face senzație pe TikTok cu clipurile din țara noastră spune că este grav bolnav. El spune că medicii din Germania l-au diagnosticat cu "Nevastănus Mentallus".

Americanul care s-a mutat în România și care postează pe imagini pe Internet în care arată frumusețile din țara noastră spune că este grav bolnav. Mai mult, el spune și că a primit un diagnostic de la medicii din Elveția. 

"Am o problemă de sănătate mintală și de aceea am lipsit de pe rețelele de socializare. Cum niciunul dintre spitalele din România nu a putut să-și dea seama ce am avut, am plecat în Elveția.

După analize lungi și costisitoare, au reușit să își dea seama ce am. De fapt, chiar am un certificat chiar aici, în limba germană.

Elvețienii îi spun 'Nevastănus Mentallus'.

Nu pot, pur și simplu nu pot să uit. Uitați! Acesta este unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Se numește Benalmadena, chiar pe malul Mării Mediterane.

Și nu pot să nu mă gândesc la Craiova. Mă duc să comand mâncare în Spania și comand 'plăcinte'. Femeia s-a uitat la mine și m-a întrebat ce sunt acelea, plăcinte. Eu i-am spus că Poale-n brâu.

Știți ce, mă duc în templul acela budist, poate găsesc niște răspunsuri acolo", spune americanul în clipul care a devenit rapid viral.

VIDEO

 

@oopsimovedagain I’m sorry to disappoint you, but I can’t anymore… #itscomplicated #romania #myjourney #fyp ♬ original sound - Oops, I moved again!

Românii care îl urmăresc îl sfătuiesc să fugă de "Nevastă"

 

Cei care au văzut clipul au comentat imediat și l-au sfătuit pe american să-și ia gândul de la o nevastă româncă. Alții îl sfătuiesc să se întoarcă în România.

Iată doar câteva dintre comentariile lăsate de români la clip:

"De la un prieten român: te sfătuiesc să fugi. Nevasta românească te va mânca de viu".

"Bună, întoarce-te în România și îți vei vindeca sănătatea mintală. Cele mai bune urări.

"Eu chiar îți doresc sa-ți găsești o românca si să te îndrăgostești!"

"Nevastele din toată România te așteaptă!!!"

 

Americanul este foarte popular pe Internet, arătând imagini din România

 

Americanul a devenit celebru pe TikTok după ce a pus imagini din România cu locurile frumoase pe care le vizitează și cu ospitalitatea oamenilor. În unul dintre clipurile postate, el explică cum a ajuns în România și face, ironic, un "apel" ca să fie salvat din această țară  "ex-comunistă". Totul în timp ce filmează în interiorul Therme, cel mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment cu ape termale din Europa.

Într-un alt clip, bărbatul spune că a renunțat un loc de muncă din SUA unde câștiga 200.000 de dolari, iar acum e recunoscător pentru că trăiește în România. Textul este însoțit de imagini feerice din Brașov.

 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel