American mutat în România, senzație pe Internet: "Mă ajută cineva să plec din această țară fostă comunistă?" - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Americanul mutat în România se bucură de viața pe care o trăiește în țara noastră (Sursa foto: Captură TikTok)
Americanul mutat în România se bucură de viața pe care o trăiește în țara noastră (Sursa foto: Captură TikTok)

Un străin mutat în România face senzație pe TikTok cu clipurile sale în care arată frumusețile care se găsesc în țara noastră. În ultimul clip postat, el are și un mesaj ironic pentru cei din Vest care privesc de sus România. "Mă ajută cineva să plec din această țară fostă comunistă și să mă întorc în USA?", scrie bărbatul, în timp ce filmează în interiorul centrului Therme. 

Un american care a venit ca turist în România, iar ulterior n-a mai vrut să plece din țara noastră, face senzație cu clipurile sale pe care le postează pe TikTok și în care le arată și altor vestici cum este cu adevărat traiul într-o țară ex-comunistă din Estul Europei.

În unul dintre cel mai recente clipuri, el explică cum a ajuns în România și face, ironic, un "apel" ca să fie salvat din această țară  "ex-comunistă". Totul în timp ce filmează în interiorul Therme, cel mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment cu ape termale din Europa.

@oopsimovedagain On November 2020, in the height of the c-word, I accidentally came to romania ???????? for a tinder date. I crossed the borders by train, from Budapest, Hungary ???????? to Timisoara, Romania ????????. Two (x2) years and half later, I’m still stuck here ????????. And the worst part is that the largest Spa of all Europe is just 20 minutes from my second home in Bucharest ???????? (just for 12€). And you know even the worst part: people are nice here. And you know what’s even worst: I start envisioning myself living here forever… Such a bad deal these ex-communist countries ????????. #romania #engineer #traveler #globetrotter #oopsimovedagain ♬ Fever - Dua Lipa & Angèle

 

"În noiembrie 2020, în plină perioadă de apogeu a cuvântului cu "c" (coronavirus, n.r.), am ajuns din greșeală în România pentru o întâlnire pe Tinder. Am trecut granița cu trenul, de la Budapesta, Ungaria, la Timișoara, România. Doi (x2) ani și jumătate mai târziu, sunt încă blocat aici. Și partea cea mai rea este că cel mai mare Spa din toată Europa se află la doar 20 de minute de casa mea din București (doar pentru 12€). Și știți și partea cea mai rea: oamenii sunt drăguți aici. Și știi ce e și mai rău: încep să mă imaginez locuind aici pentru totdeauna... O afacere atât de proastă aceste țări ex-comuniste", explică americanul în descrierea clipului.

Cabluri aeriene și mașini scumpe

 

Bărbatul postează pe canalul său imagini din diferite orașe din România. Dacă uneori este uimit de ce găsește în camerele închiriate prin Airbnb, alteori se declară de-a dreptul șocat de mașinile scumpe care se pot întâlni pe străzile din România.

Unul din cele mai des întâlnite motive de uimire este modul în care sunt lăsate cablurile să atârne de stâlpi pe străzile din București. Americanul are mai mute clipuri pe această temă. 

El se declară plăcut impresionat de stilul de viață din România, mai ales de prețuri și peisaje. 

 

---------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel