Turist străin, impresionat de ce a găsit în camera închiriată în Cluj: "În Germania, am dat 1.000 de euro și nu aveam nici săpun" - VIDEO

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un turist străin se declară profund impresionat de ospitalitatea românilor și spune că oamenii care închiriază prin Airbnb sunt mult mai generoși cu oaspeții lor decât vesticii. Tânărul a fost atât de surprins de ce a găsit în apartamentul închiriat, încât a filmat și a postat imaginile pe internet. 

Videoclipul în care un turist străin filmează ce a găsit în apartamentul din Cluj-Napoca închiriat prin Airbnb (o platformă care permite oamenilor simpli să-și inchirieze propriețătile turiștilor, n.r.) a devenit viral pe TikTok. 

Tânărul se declară profund impresionat de ospitalitatea românilor, pe care o compară cu cea a vesticilor. Dacă în apartamentul din România a găsit bomboane Raffaelo și apă și prosecco în frigider, în Germania, acolo unde a plătit și 1.000 de euro, a primit doar hârtie igienică.  

"Acesta este Airbnb-ul meu. Este mobilat complet, mă simt ca acasă, chiar mai bine decât acasă. Dar e mult mai mult. Haideți să vă arăt dușul. E echipat perfect. Șampon, extra șampon, orice am nevoie. Apoi sunt aceste mici cutiuțe, în cazul în care ți-ai uitat periuța de dinți. Sunt de fapt, două. Unde mai găsești așa ceva?", spune turistul.

Gazdele apartamentului nu s-au îngrijit doar de baie, ci i-au lăsat și mici surprize "culinare". 

"Uitați ce am găsit pe masă. Sunt bomboane Raffaello de la Ferrero. Nu este deloc un cadou ieftin. Ieri am deschis și frigiderul. Mi-au lăsat apă și prosecco. Apă plată și minerală de la unul din cele mai bune branduri din România. Ce Airbnb dintr-o țară din Vest îți oferă asta? Este mult peste standardele Airbnb", mai spune străinul.

"Am devenit zgârciți în țările occidentale"

 

Tânărul spune că nu-i place să facă comparații, însă lucrurile nu stau așa deloc în țările din Vest.

"Nu-mi place neapărat să compar, dar cred că am devenit atât de zgârciți în țările occidentale. Am stat prin Airbnb în Franța, Spania, Italia, SUA. Acolo oamenii numără până la ultimul cent. Din nou, Airbnb nu le-a cerut să facă asta, dar pentru români ăsta e standardul. Vor să-ți ofere o experiență plăcută. Îți dau Raffaello.

Și mă mai întrebați de ce prefer estul și nu vestul", concluzionează tânărul.

@oopsimovedagain I have no caption to write here. The video speaks for itself about the massive gap of generosity, and sense of hospitality between the western countries ???????????????????????? and Romania ????????. I remember one time in Berlin Germany ????????, I rented Airbnb for $1000 and didn’t have soap and had 1 toilet paper ???? ???? #romania #engineer #cluj #hospitality #generosity #airbnb #romanianpeople #oopsimovedagain ♬ Aesthetic - Tollan Kim

"Videoclipul vorbește de la sine despre decalajul masiv de generozitate, și simțul ospitalității între țările occidentale și România. Îmi amintesc o dată în Berlin, Germania, am închiriat Airbnb pentru 1000 de dolari și nu aveam săpun și aveam 1 hârtie igienică", este traducerea descrierii clipului.

 

---------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel