Americanul mutat în România uimește din nou: "Am renunțat la un job de 200.000 dolari în SUA. Aici am învățat să trăiesc" - VIDEO

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:
Americanul mutat în România a vizitat zona Brașov (Foto: captura TikTok)
Americanul mutat în România a vizitat zona Brașov (Foto: captura TikTok)

Americanul mutat în România și care face senzație pe TikTok cu clipurile sale în care arată frumusețile care se găsesc în țara noastră, uimește din nou. El spune că a renunțat la un job de 200.000 dolari în Statele Unite ale Americii, iar acum se simte ca acasă în România.

Un tânăr american care a ajuns ca turist în România, iar ulterior n-a mai vrut să plece din țara noastră, face senzație cu clipurile sale pe care le postează pe TikTok. Dacă în urmă cu două săptămâni, într-un clip devenit viral, el le-a arătat și altor vestici cum este cu adevărat traiul într-o țară ex-comunistă din Estul Europei, acum uimește din nou.

Bărbatul spune că a renunțat un loc de muncă din SUA unde câștiga 200.000 de dolari, iar acum e recunoscător pentru că trăiește în România. Textul este însoțit de imagini feerice din Brașov.  

"1. Am învățat de la traiul în România că nu am nevoie de atât de mulți bani pentru a-mi cunoaște valoarea. 2. Am tăiat oamenii care erau cu mine doar pentru bani. 3. Am încetat să mai cumpăr lucruri fizice și am început să colecționez amintiri. 4. În sfârșit, în România am învățat să trăiesc fiecare zi ca și cum ar fi cea mai frumoasă zi din viața mea. De exemplu, astăzi, sunt recunoscător că am un acoperiș deasupra capului, am încălzire și mâncare în frigider. Pentru că sunt milioane de oameni care nu au

#românia #inginer #libertate #gratitudine #gratitudine #iarna #oopsimovedagain", explică americanul în descrierea clipului.

VIDEO

@oopsimovedagain 1️⃣learnt from living in Romania that I don’t need that much money to know my worth. 2️⃣I cut the people who were with me just for the money ????. 3️⃣I stopped buying physical stuff, and started collecting memories. 4️⃣And finally, in Romania ????????, I learnt to live every day as if it was the best day of my life. For example, today, I’m thankful to have a roof over my head, I’ve a heating ????, and food in my fridge ????????. Because there are millions who don’t #romania #engineer #freedom #gratitude #winter #oopsimovedagain ♬ Mia & Sebastian’s Theme - Justin Hurwitz

 

Americanul mutat în România face senzație pe Internet cu imagini din țara noastră

 

În unul dintre clipurile postate pe contul său de TikTok, el explică cum a ajuns în România și face, ironic, un "apel" ca să fie salvat din această țară  "ex-comunistă". Totul în timp ce filmează în interiorul Therme, cel mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment cu ape termale din Europa.

E uimit de cabluri de pe stâlpi și de mașinile scumpe

 

Bărbatul postează pe canalul său imagini din diferite orașe din România, uneori declarându-se de-a dreptul șocat de mașinile scumpe care se pot întâlni pe străzile din România.

Unul din cele mai des întâlnite motive de uimire este modul în care sunt lăsate cablurile să atârne de stâlpi pe străzile din București. 

El se declară plăcut impresionat de stilul de viață din România, mai ales de prețuri și peisaje. 

În alt clip, el a fost impresionat de ce a găsit în apartamentul închiriat pe Airbnb. 

 

---------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel