Abuzate în copilărie, două surori, din Marea Britanie, şi-au pus capăt zilelor la câteva luni distanţă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Abuzate în copilărie, două surori din Marea Britanie, şi-au pus capăt zilelor la câteva luni distanţă image - Chris Shotton
Abuzate în copilărie, două surori din Marea Britanie, şi-au pus capăt zilelor la câteva luni distanţă image - Chris Shotton

Două surori şi-au pus capăt zilelor la doar câteva luni distanţă, pentru că autorităţile nu au făcut nimic în cazul abuzurilor sexuale pe care acestea le-au trăit ani de zile.

Chris Gould și sora ei geamănă Sam s-au simţit ignorate şi abandonate de autorităţile care au decis să nu continue urmărirea penală în urma acuzaţiilor de abuz sexual pe care acestea le făcuseră.

Luna trecută, surse din anchetă au dezvăluit detalii legate de Sam Gould, cea care și-a luat viața în septembrie 2018, la doar 16 ani. Luni s-a deschis o anchetă şi cu privire la moartea surorii sale gemene, Chris, al cărei trup a fost găsit lângă şinele de cale ferată lângă Teversham, Cambridgeshire, doar patru luni distanţă, în ianuarie 2019.

Christ a dezvăluit anterior că atât ea, cât şi sora ei fuseseră „grav abuzate sexual” de la o vârstă fragedă și până la adolescență, potrivit anchetatorilor de la primăria Huntingdon, Cambridgeshire. Nimeni nu a fost acuzat vreodată în ciuda unei anchete penale asupra presupusului abuz, iar decizia le-a lăsat pe ambele fete să se simtă „invalidate”, scrie observatornews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel