A murit Cosmin Andrei: Emisiunea „Viața Satului“, din nou în doliu. În iulie a decedat și prezentatorul Gheorghe Verman

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doliu în Televiziunea Română. Unul dintre veteranii postului public a murit, lăsând în urmă o carieră impresionantă. Cosmin Andrei a fost producătorul celei mai longevive emisiuni, Viața Satului. 

Cosmin Andrei s-a stins din viața joi, la numai 44 de ani. Deocamdată nu se știu cauzele decesului. 

„Din păcate, pe seară, am primit o veste tristă legata de Cosmin Andrei de la Viata Satului cum ca nu mai este printre noi! Cumplit! A plecat dintre noi împrieteniți, un tată, un profesionist, un OM! Condoleanțe familiei!”, a scris Daniel Butănoiu pe o rețea de socializare.

„Colegul nostru, Cosmin Andrei, cunoscutul jurnalist al emisiunii "Viața Satului", s-a stins din viață la numai 44 de ani. Cosmin Andrei a lăsat în urmă o carieră impresionantă, la Televiziunea Română. Încă de la început, numele său a fost legat de una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România. Povestea lui la TVR a început în 1996, când a fost angajat în funcția de reporter, pentru ca ulterior, timp de 18 ani, să ocupe funcția de producător al emisiunii Viața Satului. De-a lungul carierei de jurnalist la TVR, Cosmin Andrei a primit mai multe premii importante. Dintre acestea, amintim distincția pentru emisiunea Viața Satului, primită în 2015, alături de colegul său, Gabriel Gherghescu - Trofeul APTR pentru cel mai reprezentativ program de televiziune care a contribuit la dezvoltarea audiovizualului românesc de după anul 1989. Dumnezeu să-l odihnească!", au transmis reprezentanții TVR, contactați de Click!

În luna iulie, emisiunea Viața Satului a mai pierdut un membru al echipei. Gheorghe Verman, prezentatorul emisiunii „Viaţa satului”, pe care a condus-o timp de două decenii la televiziunea publică, în perioada 1969 - 1990, a încetat din viaţă la 78 de ani. 

Citește și: Prezentatorul emisiunii „Viaţa satului”, Gheorghe Verman, a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel