Zelenski: L-am informat pe preşedintele Iohannis despre crimele de război ale Rusiei împotriva civililor în Ucraina

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis că l-a informat marţi pe preşedintele român Klaus Iohannis despre lupta pe care o duce Ucraina împotriva agresiunii ruse şi despre crimele de război ale Rusiei împotriva civililor ucraineni. 

"Am avut negocieri cu preşedintele român Klaus Iohannis. L-am informat despre lupta în desfăşurare împotriva agresiunii ruse, despre crimele de război ale Rusiei împotriva civililor", a scris Zelenski pe contul său de Twitter.

"Am discutat despre un sprijin suplimentar pentru poporul ucrainean", a adăugat liderul de la Kiev.

Preşedintele Klaus Iohannis scrisese anterior pe Twitter că a discutat marţi cu omologul său ucrainean Volodimir Zelenski despre situaţia critică din Ucraina.

"Am discutat cu preşedintele Zelenski despre situaţia critică din Ucraina. România va continua să aibă grijă de fiecare cetăţean al Ucrainei care ajunge în România", a precizat şeful statului.

El a adăugat că peste 125 de camioane cu ajutoare, ambulanţe şi maşini de pompieri din partea României şi a altor state membre ale Uniunii Europene au ajuns în Ucraina prin hub-ul umanitar din Suceava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel