Zdrobește zece boabe de struguri și bagă pasta în frigider. După jumătate de oră, aplic-o pe față. Un truc minunat!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Zdrobește zece boabe de struguri și bagă pasta în frigider. După jumătate de oră, aplic-o pe față. Un truc minunat!
Zdrobește zece boabe de struguri și bagă pasta în frigider. După jumătate de oră, aplic-o pe față. Un truc minunat!

Strugurii pot fi utilizați atât în bucătărie cât și pentru tratamente de înfrumusețare. Datorită proprietăților antioxidante ridicate, strugurii sunt ingrediente esențiale pentru a face diferite măști acasă care ne pot ajuta să ne hidratăm, să ne netezim și să ne întinerim fața.

StiriDiaspora.ro îți spune cum să faci o mască de struguri, oferindu-ți diferite rețete pe care le poți încerca în funcție de obiectivul tău: hidratare, iluminare sau eliminarea semnelor îmbătrânirii. 

Strugurii sunt formați cu substanțe nutritive esențiale, care vă ajută să aveți fața mai frumoasă și mai sănătoasă.

Citește și Amestecă sucul unei jumătăți de portocală cu miere. După ce încerci această mască, nu vei mai putea trăi fără ea

Strugurii sunt bogați în „ingredientul“ miraculos polifenoli, un puternic antioxidant care ajută la tratarea semnelor de îmbătrânire ale pielii. Este o componentă a strugurilor care ajută la prevenirea degradării elastinei și a colagenului din piele, lucru care contribuie la întărirea și elasticitatea dermei noastre.

Semințele strugurilor sunt, de asemenea, perfecte pentru tratamente de înfrumusețare, deoarece acționează ca un exfoliant natural și, în plus, ajută la producerea de elastină și colagen.

 

Mască de struguri pentru întinerirea pielii

 

Pentru a ști cum să faci o mască de struguri cu scopul de a avea o față mai tânără, trebuie doar să iei 5 sau 10 boabe de struguri și să le zdrobești într-un recipient cu ajutorul unei furculițe. Puneți această pastă în frigider și lăsați-o să se răcească o jumătate de oră.

Încearcă și Fierbeți un cartof, adăugați lapte și miere. Lasă amestecul să acționeze câteva minute. Un truc cu efect spectaculos!

Apoi, ar trebui să aplicați strugurii zdrobiți pe față cu ajutorul degetelor. Lasă această mască de struguri să acționeze aproximativ 15 minute, apoi clătește-ți fața cu multă apă caldă. Hidratează-ți fața cu crema obișnuită și repetă acest truc de înfrumusețare o dată pe săptămână.

 

Mască de struguri pentru hidratarea pielii

 

Dacă aveți pielea uscată și doriți să vă îngrijiți cu măști naturale care să o hidrateze, strugurii sunt un ingredient cheie în acest scop. Veți avea nevoie doar de: 5 boabe de struguri, 5 cireșe și o lingură de iaurt simplu.

Trebuie să striviți fructele cu ajutorul unei furculițe și apoi să adăugați iaurtul. Se amestecă toate ingredientele până când este o pastă omogenă și se aplică pe față timp de 15 minute. După acest timp, clătește-ți pielea cu multă apă caldă și aplică crema hidratantă obișnuită.

 

Mască de struguri împotriva cearcănelor

 

Dacă doriți să scăpați de cearcăne, creați-vă această mască perfectă de struguri acasă. Pe lângă faptul că ajută la eliminarea cearcănelor, această mască de struguri va servi și pentru a preveni apariția acestora. Pentru aceasta veți avea nevoie doar de: doi struguri verzi fără semințe și două capsule de vitamina E.

Vezi și Amestecă o lingură de miere cu o lingură de mălai. Un truc fantastic și ieftin la care nu te-ai fi gândit!

Trebuie să zdrobiți strugurii până când rămâne doar pulpa și apoi amestecați cu capsulele. Aplicați amestecul în fiecare seară în jurul ochilor și lăsați-l să acționeze în timpul orelor de somn. A doua zi dimineață, îndepărtați-l cu multă apă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel