Zboruri suspendate. TAROM, mesaj important pentru românii din Spania

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Compania TAROM a transmis un mesaj pentru românii aflați în Spania, în contextul în care toate zborurile București - Madrid/Barcelona vor fi suspendate. 

"Dragi pasageri, vom suplimenta capacitatea pentru zborurile de mâine, 18 martie, pe relația Barcelona - București, pentru a aduce cât mai mulți dintre dumneavoastră acasă. Din 19 martie, zborurile pe rutele București - Madrid/Barcelona vor fi suspendate, conform restricțiilor impuse de către autoritățile române, pentru limitarea pandemiei COVID-19. Călătoriile viitoare pot fi reprogramate fără taxe de modificare sau puteți solicita rambursarea sumelor plătite.

Vă rugăm să contactați agentul emitent sau orice agenție #TAROM.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag la bordul aeronavelor noastre!", este mesajul postat pe contul oficial de Facebook al companiei.

Toate zborurile spre şi dinspre Spania vor fi suspendate timp de 14 zile, începând cu data de 18 martie, ora 18,00, a anunţat, marţi, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, într-o declaraţie la sediul MAI.

"Se suspendă toate zborurile spre Spania și din Spania către România, pentru 14 zile. Măsura intră în vigoare din 18 martie, ora 18.00".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel