Wizz Air suspendă toate zborurile din România spre nordul Italiei

Narcis Popa |
Data publicării:

Compania aeriană low-cost, Wizz Air, a anunțat, duminică, decizia de a suspenda toate zborurile pe rutele spre Treviso, situat în apropiere de Veneția, și Bergamo din cauza blocării nordului Italiei ca urmare a măsurilor de gestionare a epidemiei de Coronavirus.

Zborurile din România către cele două aeroporturi vor fi suspendate până pe 3 aprilie.

Wizz Air anunță că persoanele care au bilete pentru zborurile București – Bergamo, București – Treviso, Cluj – Bergamo, Cluj – Treviso, Timișoara – Bergamo, Timișoara – Treviso, Suceava – Bergamo, Iași – Treviso, Iași – Bergamo și Craiova – Bergamo până pe data de 3 aprilie nu vor putea călători.

„Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie," arată Wizz Air.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel