Vloggerul BRomania, anchetat pentru că s-ar fi urcat drogat la volan: Primele declarații după incident

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
BRomania ar fi fost prins drogat la volan, potrivit unor surse din poliție
BRomania ar fi fost prins drogat la volan, potrivit unor surse din poliție

Vloggerul BRomania ar fi fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor stupefiante de mare risc. 

Matei Dima, alias BRomania, celebrul vlogger și producător al filmului "Miami Bici", ar fi fost prins la volan sub influență băuturilor alcoolice și a substanțelor stupefiante de mare risc. El a fost oprit în trafic în timp ce se afla la munte, la Râșnov.

„Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. În fapt, astăzi, 21 martie 2021, în jurul orei 15.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 33 ani, din județul Constanța, care conducea un autoturism pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov din județul Brașov.

Vezi și: BRomania prins drogat la volan, potrivit unor surse din poliție

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive în organism. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Alina-Maria Ivan.

BRomania, primele declarații după ce ar fi fost prins drogat la volan

„Va mulțumesc pentru mesajele de susținere din ultimele ore, nu m-am urcat beat, drogat la volan. Am făcut o boacănă, ce-i drept și din cauza aia mi-a luat carnetul. Dar le mulțumesc polițiștilor pentru că au fost drăguți cu mine și eram într-o situație nouă și ei chiar m-au ajutat", a spus Matei Dima într-un mesaj video pe rețelele sociale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel