Viorica Dăncilă dă de PĂMÂNT cu procuroarea care a târât-o pe Sorina: "Nu a înţeles NIMIC"

Andreea Cosma / 23 iun 2019, 20:33 Salveaza PDF Comentarii

Viorica Dăncilă cere măsuri dure pentru cei care au greșit în cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă, luată cu forța din casa asistenților maternali. Premierul a judecat-o aspru și pe procuroarea care a fost filmată în timp ce o târa pe jos.

"Am ținut legătura cu ministrul Afacerilor Interne și ministrul Muncii. Dincolo de măsurile pe care le vom lua... măsurile trebuie să fie foarte dure cu cei care. E inadmisibil un asemenea comportament faţă de un copil. Trebuie să nu uităm că e vorba de un copil care a a fost bruscat, un coopil care a plecat din familia în care a stat opt ani de zile. Acolo a făcut primii pași, acolo a crescut și s-a obișnuit. Faptul că un procuror și-a permis să târască fetița, să bruscheze fetița într-o țară în care acuzăm abuzurile, acest lucru a creat foarte multă emoție. Poate sunt subiectivă, am un fiu adoptiv", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

"Nu vreau să acuz părinţii adoptivi, dar cred că nu poţi să iei un copil bruscându-l, nu poţi să iei un copil cu forţa. (...) Nu poate funcţiona dacă acest copil pleaca timorat", a mai punctat premierul.

Cât despre gestul procuroarei Maria Piţurcă, Viorica Dăncilă a aavut o reacţie vehementă.

"Cred că nu există o explicaţie pentru un asemenea gest. Modul de a acţiona a doamnei procuror a speriat-o şi mai mult. Atitudinea este incalificabilă. Pe mine mă uimeşte explicaţia. Înseamnă că dna procuror nu a înţeles nimic. E exact gestul pe care nu trebuia să-l facă. Cei care au greșit trebuie să plece acasă. Am cerut de la toate ministerele situația Sorinei și mâine o voi face publică", a mai spuss Dăncilă, la Antena 3.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 iul 2019, 08:57 in Știri
Horoscop, marți, 16 iulie 2019

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22