Viorica Dăncilă dă de PĂMÂNT cu procuroarea care a târât-o pe Sorina: "Nu a înţeles NIMIC"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă cere măsuri dure pentru cei care au greșit în cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă, luată cu forța din casa asistenților maternali. Premierul a judecat-o aspru și pe procuroarea care a fost filmată în timp ce o târa pe jos.

"Am ținut legătura cu ministrul Afacerilor Interne și ministrul Muncii. Dincolo de măsurile pe care le vom lua... măsurile trebuie să fie foarte dure cu cei care. E inadmisibil un asemenea comportament faţă de un copil. Trebuie să nu uităm că e vorba de un copil care a a fost bruscat, un coopil care a plecat din familia în care a stat opt ani de zile. Acolo a făcut primii pași, acolo a crescut și s-a obișnuit. Faptul că un procuror și-a permis să târască fetița, să bruscheze fetița într-o țară în care acuzăm abuzurile, acest lucru a creat foarte multă emoție. Poate sunt subiectivă, am un fiu adoptiv", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

"Nu vreau să acuz părinţii adoptivi, dar cred că nu poţi să iei un copil bruscându-l, nu poţi să iei un copil cu forţa. (...) Nu poate funcţiona dacă acest copil pleaca timorat", a mai punctat premierul.

Cât despre gestul procuroarei Maria Piţurcă, Viorica Dăncilă a aavut o reacţie vehementă.

"Cred că nu există o explicaţie pentru un asemenea gest. Modul de a acţiona a doamnei procuror a speriat-o şi mai mult. Atitudinea este incalificabilă. Pe mine mă uimeşte explicaţia. Înseamnă că dna procuror nu a înţeles nimic. E exact gestul pe care nu trebuia să-l facă. Cei care au greșit trebuie să plece acasă. Am cerut de la toate ministerele situația Sorinei și mâine o voi face publică", a mai spuss Dăncilă, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel