VIOL și TORTURĂ. Românul care a șocat BELGIA a recunoscut

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Românul care a îngrozit Belgia a recunoscut.

Alexandru Caliniuc, în vârstă de 24 de ani, și-a recunoscut fapta pentru care a fost anchetat în Belgia. Crima pe care ar fi comis-o în urmă cu doi ani a fost reconstituită pe plaja Knokke.

Se pare că tânărul, originar din Suceava, ar fi violat-o de două ori pe Sofie, în vârstă de 27 de ani, care se plimba pe plaja Knokke după care ar fi târât-o sub un gard și ar fi abandonat-o. Alexandru a filmat tragicul eveniment cu telefonul mobil.

Alexandru ar fi recunoscut la reconstituire faptul că ar fi violat-o pe tânără, dar nu ar fi ucis-o, ea fiind în viaţă când a abandonat-o.

Românul a fost prins după aproape cinci luni după crimă în ţară şi extrădat în Belgia. Alexandru riscă acum o pedeapsă cu închisoare pe viaţă.

La acea dată, autopsia preliminară spunea că victima prezenta urme de sufocare, o impresiune pe buze făcută, probabil, prin presarea gurii și nasului cu palma, dar cauza morții era un stop cardiac din cauza frigului sau sufocării. Sofie avea răni, dar trăia. Se aude vocea lui, descriind rănile de pe corpul ei și apoi el indică un loc unde a găsit-o și spune cum a târât-o sub terasa de pe plajă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel