VIDEO: Acțiune în forță a poliției britanice

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Tabăra ilegală de români a fost dezafectată la insistențele localnicilor din zonă, amenințați în repetate rânduri de rromi.

O tabără de sub autostrada londoneză North Circular, în care se aflau zeci de români, a fost dezafectată de Poliția Metropolitană. Peste 20 de cetățeni români locuiau într-un pasaj, în corturi improvizate. În jurul taberei era un adevărat focar de infecție, locatarii zonei fiind cei care au anunțat autoritățile cu privire la comportamente antisociale.


Potrivit jurnaliştilor de la BBC , tabăra se afla între Chingford și Edmonton. Locuitorii din zonă au declarat poliției că au fost intimidați de cei care locuiau în tabără și că nu se mai simțeau în siguranță.

 


Polițiștii au intervenit în forţă şi împreună cu ofițeri ai Ministerului de Interne și reprezentați ai Consiliului Enfield au dezafectat tabăra improvizată.

 

Potrivit Poliției Metropolitane, nu au fost efectuate arestări, în schimb, 13 români au fost anunțați că trebuie să părăsească Marea Britanie în termen de 30 de zile. Cinci români și-au exprimat dorința de a se întoarce imediat în România. O organizație caritabilă le va cumpăra bilete de avion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel