Victor Ponta: Să nu îndrăznească să falsifice rezultatul alegerilor!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Preşedintele ProRomânia, Victor Ponta, susţine că Biroul Electoral Central (BEC) ar intenționa să dea un mandat în plus pentru PSD. Ponta atrage atenția că, astfel, s-ar falsifica rezultatul alegerilor de duminică.

Victor Ponta susține că în BEC s-ar fi purtat discuţii despre cum să se dea PSD un mandat în plus, după ce acesta s-a clasat pe locul doi la alegerile europarlamentare de duminică, la mică distanță de USR, aflat pe locul 3.

„USR este la egalitate cu PSD la număr de voturi (2 milioane). Faptul că USR este la egalitate cu PSD este o schimbare fudamentală în electorat. PSD şi USR ar trebui să aibă 8 mandate, PNL 9. Vor să mai dea un mandat la PSD. Era o discuţie în BEC: Cum să mai dea un mandat la PSD? E acelaşi număr de voturi. Nu poţi să duci PSD la număr egal de mandate cu PNL, ca apoi să spui că nu ai pierdut alegerile. Acest cancer de partid s-a dus în instituţii. Sper să nu îndrăznească să falsifice rezultatul”, a afirmat Victor Ponta.

PSD a suferit pe 26 mai cea mai usturătoare înfrângere a sa. PSD a obținut cel mai mic scor din ultimii 30 de ani, jumătate din scorul obținut la ultimele alegeri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel