Ponta: Viorica Dăncilă va fi în stare să vorbeasca în Plen în “frangleza”?

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Ponta trage un mesaj de alarmă după ce Parlamentul European a decis sancționarea Ungariei pentru derapaje de la normele democratice.

"Semnal de alarma - cod portocaliu!

Decizia politică a lui Liviu Dragnea și a Guvernului său de a pune România la remorca lui Viktor Orban în discursul si acțiunea antieuropeană se dovedește extrem de greșită - în contratimp cu ceea ce se întâmpla în UE .

Măcar Orban a candidat direct și a obtinut votul concetătenilor săi pentru ceea ce face ( nu s-a pitit pe listă la Teleorman, nici după fustele Veoricăi )/ măcar Orban este el lider nu copiază un vecin mai “musculos”.

In Octombrie situatia din Romania va fi dezbătuta în plenul Parlamentului European în urma votului UNANIM al liderilor de grupuri politice ( inclusiv Social Democrati si ALDE - ceea ce nu s-a intamplat niciodata din 2007) !

Actiunea violentă organizata de Ministrul de Interne Carmen Dan în 10 August si schimbarile legislative care urmăresc exclusiv eliminarea deciziilor de condamnare ale lui Liviu Dragnea sunt argumente extrem de grele : credeți că Viorica Dancila va fi în stare să vorbeasca în Plen în “frangleza” sa îi răzgandeasca pe europarlamentari ? Credeti că demagogiile ieftine și caraghioase facute la televiziunile din România de niste “fripturisti” politic de profesie ( dispusi la orice ca sa mai prinda un loc pe lista PSD) ne vor ajuta?

Pretul va fi plătit , ca de obicei, de cetatenii romani - iar nota de plata vine mai repede decat credem!

ProRomania a propus un “Plan de Actiune” foarte concret si realist pentru schimbarea acestei situatii - un plan pe care il sustin toti parlamentarii PSD care sunt contra lui Dragnea ! Daca Klaus Iohannis nu e surd si Ludovic Orban nu este orb politic ar trebui sa lase deoparte orgoliile si interesele personale si sa inteleaga ce este de facut pentru binele tarii!", scrie Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel