Vezi ce se întâmplă cu geamurile tale dacă amesteci balsam de rufe cu săpun de vase. Un truc fantastic cu rezultate instant

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Vezi ce se întâmplă cu geamurile tale dacă amesteci balsam de rufe cu săpun de vase. Un truc fantastic cu rezultate instant
Vezi ce se întâmplă cu geamurile tale dacă amesteci balsam de rufe cu săpun de vase. Un truc fantastic cu rezultate instant

Când vine vorba de conducere, trebuie să avem cele mai bune condiții pentru a ne garanta siguranța, care include vizibilitatea perfectă a drumului, care poate fi îngreunată în sezonul ploios sau rece. Dar, astăzi, vă vom spune cum să folosiți balsam de rufe pentru a impermeabiliza geamurile și să nu se aburească niciodată.

Conducerea când parbrizul este murdar sau aburit poate fi foarte periculos din cauza vederii limitate pe care o avem. Prin urmare, umiditatea poate fi un mare dușman atunci când vine vorba de conducere. Pe lângă aer condiționat și agenți de curățare, există și alte trucuri simple care ne pot ajuta cu această problemă.

De ce să pornești cuptorul din bucătărie măcar o dată pe săptămână. Trucul care îți va aduce bogăție

Acest truc este grozav, deoarece necesită doar două ingrediente pe care le ai acasă, dar nu poți profita de el doar în mașină, ci și în casă și respingi praful pentru a-ți menține geamurile curate și strălucitoare mult mai mult timp.

A amestecat albușuri de ou și amoniac și a observat un efect wow! Un truc de la profesioniști

 

Cum să utilizați balsam de rufe pentru a impermeabiliza geamurile, astfel încât să nu se aburească niciodată

 

O să ai nevoie de:

- balsam de rufe

- săpun lichid de vase

- lavetă uscată din microfibră.

Cârpele de bucătărie s-au învechit și miros urât? Nu le arunca! Iată cum le poți face să fie parfumate cu doar trei ingrediente din casă

Pas cu pas:

Într-un castron, amestecați săpunul lichid cu balsam de rufe fără să faceți spumă. Laveta din microfibră ar trebui să fie complet curată și uscată și luați o parte din acest amestec.

Sticla trebuie sa fie complet uscată și curată, așa că nu o puteți aplica când este murdară. Nu o faceți pe sticla umedă sau va face spumă și stratul protector nu va rămâne, iar dacă o veți face pe sticla prăfuită va fi opacă.

Frecați cârpa cu amestecul pe geamul uscat și curat, trecți dintr-o parte în alta.Nu clătiți, lăsați amestecul așa. Se va crea un strat care va împiedica praful sau apa să se lipească prea mult.

Fă o pastă din aceste două ingrediente și pune-o pe cada din baie. Un truc pentru care îți vei mulțumi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel