USR PLUS a votat pentru susținerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
USR PLUS a votat pentru susținerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu
USR PLUS a votat pentru susținerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

USR PLUS a votat pentru susținerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, după demiterea considerată abuzivă a ministrului Stelian Ion, a anunțat joi Dan Barna.

„Cele 80 de voturi ale USR PLUS care au ajutat la formarea actualei majorități sunt astăzi semnături pe moțiunea de cenzură pe care am anunțat-o aseară după demiterea abuzivă și lipsită de temei a ministrului Stelian Ion. Îi invităm alături de noi pe toți parlamentarii responsabili și interesați ca această criză politică declanșată de un prim-ministru iresponsabil să dureze cât mai puțin”, a anunțat, joi, pe Facebook, co-președintele USR PLUS, Dan Barna.

Acesta le cere celorlalte forțe politice să nu intre în tergiversări și jocuri politicianiste, „să depunem și să votăm urgent moțiunea”.

Liderul USR PLUS spune că moțiunea poate fi evitată doar dacă Florin Cîțu demisionează sau i se retrage sprijinul politic..

„Florin Cîțu trebuie să plece. Este o moțiune necesară și poate fi evitată doar dacă Florin Cîțu își dă demisia de onoare sau coalția îi retrage sprijinul politic”, a mai scris Barna pe rețeaua de socializare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel