Ungaria. Un șofer român a smuls bariera de la o trecere cale ferata și s-a făcut nevăzut

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ungaria. Un șofer român a smuls bariera de la o trecere cale ferata și s-a făcut nevăzut
Ungaria. Un șofer român a smuls bariera de la o trecere cale ferata și s-a făcut nevăzut

Procuratura regiunii Debrecen l-a amendat pe un șofer român, care a smuls bariera de la o trecere de cale ferată,  care era lăsată în așteptarea trenului, pe drumul principal nr. 42 pe direcția Földes - Báránd.

În luna martie, românul și șeful său călătoreau într-un ansamblu rutier pe drumul principal nr. 42, pe direcția Földes -  Báránd. Camionul condus de român se deplasa cu o viteză de 60-65 km pe oră.  

Mergând pe drumul principal, cei doi român au ajuns la o trecere de cale ferată, care avea bariera lăsată jos, în așteptarea trenului. Cu toate acestea, camionul condus de șoferul român nu a oprit la semnalele sonore de la trecerea de cale ferată și a lovit, din plin, bariera lăsată, care s-a rupt. După incident, șoferul român nu a oprit și nu a anunțat poliția despre cele întâmplate. Mai mult, și-a continuat liniștit drumul, relatează origo.hu.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în incidentul produs de șoferul român, încă siguranța traficului feroviar a fost pusă în pericol, întrucât trecerea de la nivelul căii ferate a rămas nesigură. Agenții de poliție din Püspökladány au investigat cazul, iar procuratura regiunii Debrecen l-a trimis în judecată pe șoferul român, acuzat că a pus în pericol siguranța publică. Mai mult, românul a fost amendat pentru distrigeri și a rămas și fără permis de conducere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel