Ungaria. Fetiță de 13 ani, salvată de un biciclist, după ce un român a trântit-o la pământ și a început să o violeze

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

În decurs de cinci ore, ofițerii în uniformă din Tiszaújváros au identificat și arestat un bărbat de origine română care a încercat să violeze o fată de 13 ani.

 

 

Direcția Județeană de Poliție Borsod-Abaúj-Zemplén efectuează acte de urmărire penală împotriva unui bărbat român de 33 de ani, suspectat de săvârșirea infracțiunii de violență sexuală.

Suspectul a agresat o fată de 13 ani pe 2 septembrie 2021, înainte de ora 14:00, pe drumul dintre Tiszaújváros și Sajóörös. Bărbatul a apucat-o pe victimă de brațe, a împins-o la pământ și i-a pus căluș, apoi a încercat să-i facă avansuri sexuale.

O persoană care trecea cu bicicleta l-a deranjat pe făptaș, care a fugit de la locul faptei.

"Poliția l-a identificat rapid pe făptaș, iar doi ofițeri și jandarmi din Tiszaújváros, care se întorceau acasă de la serviciu, l-au prins pe bărbat în plină stradă", anunță poliția maghiară într-un comunicat de presă.

Anchetatorii de la Direcția Județeană de Poliție Borsod-Abaúj-Zemplén l-au audiat pe făptuitor în calitate de suspect și, pe lângă faptul că l-au reținut, au propus arestarea acestuia de către procuror.

Vezi și: Ungaria. Români, traficanți de migranți, deconspirați după ce au provocat un accident pe autostradă cu un microbuz

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel