Ungaria. 120 de vehicule militare au rămas fără catalizatori. Două persoane au ajuns în arest

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Statele Unite vor trimite sute de vehicule blindate și rachete în Ucraina
Statele Unite vor trimite sute de vehicule blindate și rachete în Ucraina

În iunie 2021, doi suspecți și complici lor s-au prezentat de mai multe ori în parcul auto Rápiószecső a Armatei Ungare. De fiecare dată, după ce au trecut gardul și au pătruns în zonă, hoții au mers la mașinile, parcate în curtea parcului auto al armatei, de la care au tăiat și furat catalizatorii. 

Hoții, care au intrat, prin efracție, în parcul auto al Armatei Ungare, au furat, fără nicio jenă, catalizatarele dela 120 de mașini ale armatei. Cu această metodă, peste 120 de mașini ale armatei au fost distruse, iar pagubele se ridică la 8.650.000 HUF, au transmis polițiștii maghiari.

Având în vedere faptul că împotriva hoțului, mai tânăr, pe rol, sunt  mai multe procese penale, precum și existând riscul de evadare, bărbatul a fost arestat. Mai mult decât atât, contactarea complicilor de către acesta poate îngreuna ancheta, prin urmare, arestarea acestuia se justifică, scrie nyugat.hu.

Și bărbatul hoțului, mai în vârstă, a fost arestata, exista riscul de evadare sau recidivă. Având în vedere profilul înalt al infracțiunilor comise de acesta și lipsa unui loc de muncă permanent, bărbatul este suspectat că și-ar fi putut câștiga existența comițând infracțiuni contra patrimoniului, au transmis magistrații de la Judecătoria Budakörnyék.

 

Ungaria. 120 de vehicule militare au rămas fără catalizatori. Două persoane au ajuns în arest

 

Dacă vor fi eliberați bărbații ar putea îngreuna ancheta, prin influențarea ilegală a altor persoane implicate în dosar, astfel că moțiunea procurorului justifică impunerea arestării celor doi infractori.

Judecătorul de instrucție al Judecătoriei Budakörnyék i-a audiat pe cei doi suspecții și, în acord cu demersul procurorului, a dispus arestarea acestora până la decizia instanței de fond, dar nu mai târziu de 18 martie 2022.

Decizia a fost luată în seamă de procuror, iar împotriva ei au făcut recurs suspecții și avocații acestora, astfel că ordonanța nu este definitivă, ci executorie.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel