Ungaria. O aventură de o noapte l-a costat pe un român aproape 3.000 de euro, după ce fratele femeii a venit și el la întâlnire

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român a rămas fără aproape 3.000 de euro, în Ungaria, după ce a vrut să se distreze, o noapte, cu o femeie. Lucrurile s-au complicat însă când, la întâlnire, aceasta a venit însoțită de un bărbat, pe care l-a prezentat ca fiind fratele ei.

La data de 10 februarie 2022, un furt a fost reclamat la poliție de către un bărbat de naționalitate română. Potrivit informațiilor disponibile, bărbatul, după o scurtă cunoaștere în speranța unei relații ocazionale, s-a întâlnit în acea zi cu o femeie de 34 de ani din Kerkabaras, Lenti, cu care se înțeleseseră anterior să petreacă o noapte împreună la o pensiune din localitate.

Femeia a fost însoțită la întâlnire de un bărbat de 37 de ani din Olsztyn, pe care l-a prezentat ca fiind fratele ei, dar care, de fapt, era prezent pentru ca ea să țină ocupată victima, în timp ce el avea să fure suma mare de bani pe care aceasta o lăsase în cameră.

O aventură de o noapte l-a costat pe un român aproape 3.000 de euro

 

Mai târziu în cursul serii, când victima a observat că dispăruseră aproape 3.000 de euro în numerar, i-a confruntat pe cei doi, iar aceștia au părăsit locul faptei împreună.

Mai târziu, în aceeași zi, secția de poliție din Lenti i-a identificat pe suspecți și i-a dus la secția de poliție din oraș, unde au fost interogați pentru suspiciune de furt calificat.

În urma acțiunii rapide, cei 2.725 de euro furați de la victimă au fost recuperați în totalitate, a precizat Inspectoratul Județean de Poliție Zala pe site-ul poliției.

Un alt român a fost însă ușurat de bani, tot în Ungaria, de oamenii legii. Bărbatul avea remorcat un întreg parc auto.

Polițiștii au rămas uimiți când a ajuns pe cântar: Amendă uriașă pentru un român, în Ungaria

 

Polițiștii unguri au luat măsuri împotriva unui șofer, de naționalitate română, de pe autostrada M3, la popasul Igric, care își conducea combinația de vehicule cu mult peste greutatea maximă admisă.

Poliția a oprit un transportator de mașini pe autostrada M3 spre Debrecen, la miezul nopții de 11 februarie.

Ansamblul rutier a depășit greutatea maximă admisă, cu un total de 2.740 de kilograme. Șoferul român a fost prins în flagrant delict, iar poliția a inițiat o procedură administrativă împotriva lui și i-a aplicat o amendă de jumătate de milion de forinți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel