Una dintre fiicele lui Gheorghe Moroșan: „Am sunat la Poliție la Bacău și la București, să aplanez situația. Mi-au închis telefonul!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Una dintre fiicele lui Gheorghe Moroșan, bărbatul din Onești care a luat ostatici și a ucis doi muncitori, spune că a încerat să contacteze autoritățile în timp ce criza era în derulare.

„Situația este foarte grea. Nu pot decât să las capul plecat, cuvintele sunt de prisos, oricât am încercat să aplanez această situație.

Am sunat la Bacău, am sunat la București. Am spus despre ce e vorba, am spus cine sunt și mi s-a închis telefonul. Am sunat la sediile de poliție. Așa am avut în cap. Am sunat chiar și la presă. 'Nu avem mașină să ne deplasam în teren' mi-au spus de la Bacau.

Citește și Fiica lui Gheorghe Moroșan, criminalul din Onești, rupe tăcerea, din Germania: „A lucrat 15 ani ca un câine în Italia pe camion”

Am încercat să vorbeasc cu el. Mi-a spus în telefon: ”Îmi doresc să îmi aducă acea hârtie!” Ce putere aveam eu, ca lumea să înțeleagă situația, să aducă acea hârtie, să salvăm acele vieți? 

”Dom'le aduc un avocat, un notar. Arătăm hârtia. Dacă nu există, se putea inventa. Dom'le, vă aducem niște bani. Bani falși!”

Chiar nu există în Poliția Română?”, a spus fiica lui Gheorghe Moroșan la Antena 3.

 

Cei de la spital nu doresc să îi dea informații despre starea lui Gheorghe Moroșan

 

Ea a mai spus că, ulterior dramei în care cei doi muncitori au fost uciși de tatăl ei, iar acesta din urmă a fost rănit în intervenția poliției, nu a mai putut lua legătura cu niciunul dintre părinții săi iar cei de la spital nu doresc să îi dea informații despre starea lui Gheorghe Moroșan.

Fiica acestuia mai spune că a vorbit cu tatăl său luni, în dimineața care a precedat tragedia, iar Moroșan era calm și nu lăsa să se bănuiască nimic cu privire la intențiile sale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel