Un vlogger spaniol transmite în direct jafurile hoților de buzunare din Madrid: acesta a demascat un grup de românce

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Plaza de España din Sevilla, o țintă pentru hoții români de buzunare. „Se întâmplă mai mult ca niciodată"  / Foto: Unsplash
Plaza de España din Sevilla, o țintă pentru hoții români de buzunare. „Se întâmplă mai mult ca niciodată" / Foto: Unsplash

Jony, un vlogger spaniol transmite în direct jafurile hoților de buzunare din Madrid pentru cei aproape două milioane de urmăritori ai săi. Acesta povestește cum a prins un grup de românce care furau de la trecători.

Jony este un vlogger care creează conținut din aprilie 2021 pentru cei aproape două milioane de urmăritori pe diferitele sale platforme: "Am mers încetul cu încetul, dar adevărul este că aceste ultime luni au fost o nebunie".

Twitch, TikTok, YouTube, Instagram și Twitter sunt locurile unde Jony împărtășește cu fanii săi zi de zi și secundă de secundă din viața lui. Acest creator de conținut își difuzează viața în direct pe străzile Madridului, iar uneori surprinde cele mai neașteptate momente din capitală.

"Sunt toată ziua pe străzi și fac streaming, iar principalul meu conținut a fost să mă plimb prin Madrid pe motocicletă, oprindu-mă în locațiile de mâncare și între timp... găsești de toate. Chiar și hoți", spune el.

Vloggerul a surprins pe cameră un grup de românce care încercau să fure

 

Jony avertizează că în centrul Madridului "există un grup de fete de origine română care își petrec toată ziua pe Gran Vía sus și Gran Vía jos furând. Le știu foarte bine de acum, iar când dau peste ele le spun victimelor lor: hei, ai grijă la acele fete, o să te jefuiască", conform Espejo Público.

"Pe stradă vezi atitudini sau gesturi corporale", mai spune vloggerul.

Acest tânăr vrea să facă dreptate, și consideră că este minimul pe care îl poate face, iar adepții săi fideli îl susțin în toate aventurile sale.

Creatorul de conținut cunoaște perfect modul de operare al acestor femei, el ne spune că merg întotdeauna în perechi sau în grupuri de patru persoane și toate arată bine, "sunt foarte bine camuflate", spune el, "poartă chiar și haine și adidași de mărci scumpe".

Cum au loc aceste jafuri ale româncelor care au devenit virale

"Când două dintre ele se duc în față să jefuiască pe cineva, îți dai seama că se uită peste tot, gestul le dă de gol", povestește el. "Apoi cele două din spate fac un paravan ca să nu poți vedea ce fac fetele din față".

Potrivit celor spuse de Jony în în vlogurile pentru urmăritorii săi, aceste presupuse hoațe de naționalitate română nu sunt de obicei conflictuale, de fapt, atunci când li se atrage atenția sau când cineva observă prefăcătoria lor, "fac pe nebunele" și pleacă. Deși Jony mărturisește că, după ce le-a prins de trei ori în ultima săptămână, acestea l-au confruntat cu ultima ocazie.

Potrivit lui Jony, aceste femei sunt bine cunoscute în barurile și restaurantele locale din centru, "sunt aceleași în fiecare zi", dar caută oameni noi pe care să îi păcălească, încheie vloggerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel