Un ucrainean, deghizat în femeie, reţinut la frontiera României

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un ucrainean, deghizat în femeie, reţinut la frontiera României
Un ucrainean, deghizat în femeie, reţinut la frontiera României

Un ucrainean a încercat să treacă ilegal frontiera la punctul de control Porubne din Ucraina. Acesta s-a îmbrăcat în haine de femeie, şi-a luat copilul minor şi a prezentat, la controlul de frontieră, paşaportul soţiei. 

Inspectorul controlului de frontieră al barajului Cernăuți a informat că un ucrainean, în vârstă de 30 de ani, a încercat să treacă ilegal frontiera. Bărbatul, un locuitor din Kiev, s-a machiat, a îmbrăcat hainele soției, și-a pus o perucă și a încercat să înșele vigilența polițiștilor de frontieră, scrie pravda.com.ua.

Acum ucraineanu va trebui să răspundă conform legii, pentru tentativa de trecere ilegală a frontierei.

Potrivit autorităților ucrainene, alți 11 refugiați au fost reținuți de politiștii de frontieră din Mogiliv-Podilsky din regiunea Vinnytsia. Ucrainenii au venit din diferite regiuni ale Ucrainei şi au planificat să ajungă în Moldova in afara punctelor de control prin Dnister.

Aceștia au fost reținuți pentru traversare ilegală sau tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat a Ucrainei.

 

Italia. Un autobuz cu refugiați ucraineni s-a răsturnat. O femeie a murit pe loc. Doi minori au rămas orfani

 

Un accident ruter grav s-a produs în acestă dimineață pe autostrada A14 Bologna-Taranto. Un autobuz cu refugiați ucraineni a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat. O femeie a murit.

Au fugit de războiul din Ucraina, dar au fost implicați într-un accident rutier înfricoșător în Italia. O femeie a fost  victima accidentul grav, produs duminică cu puțin înainte de ora 6.45 pe A14 Bologna-Taranto.

Accident s-a produs pe tronsonul dintre Cesena și Valle del Rubicone în direcția Ancona, la kilometrul 101, a transmis poliția italiană. Oamenii legii au mai adăugat că o femeie a murit, iar celelalte douăzeci și una de persoane implicate nu au avut nevoie de asistență medicală de urgență, scrie agi.it.

Femeia decedată avea doi copii minori, care au fost preluați de serviciile sociale. Victimă a rămas blocată sub autobuz. La fața locului au ajuns salvatorii, patrulele poliției rutiere și personalul din Secția III Bologna a Autostrade per l'Italia.

Autocarul se îndrepta spre Pescara. Două autobuze circulau spre sud, dintre care unul a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat.  Pasagerii au fost duși la subsecția poliției rutiere din Forlì pentru asistență, în timp ce așteptau să-și reia călătoria. Ulterior, a fost adus un alt autovehicul, în timp ce pompierii l-au ridicat pe cel implicat în accident cu ajutorul a două macarale mobile. Poliția rutieră a demarat o anchetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel