Un truc extraordinar de curățare! De ce ar trebui să vă spălați hainele pe dos și să le agățați cu capul în jos

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un truc extraordinar de curățare! De ce ar trebui să vă spălați hainele pe dos și să le agățați cu capul în jos
Un truc extraordinar de curățare! De ce ar trebui să vă spălați hainele pe dos și să le agățați cu capul în jos

Acesta este un truc extraordinar de curățare, vă spunem de ce ar trebui să vă spălați pe dos hainele și să le agățați cu capul în jos.

Este una dintre cele mai des întâlnite activități acasă și, întrucât ne ocupăm de ea aproape pe pilot automat, uităm că atenția la detalii poate face toată diferența atunci când vine vorba de îngrijirea hainelor noastre.

Pentru a evita deteriorarea și mirosurile neplăcute la spălarea rufelor, trebuie să începem prin a le separa după culoare, să fim atenți la simbolurile de spălare de pe etichete și să păstrăm mașina de spălat în condiții optime pentru a nu scurta durata de viață a hainelor noastre. Așa ar trebui să vă spălați și să agățați hainele!

Tu știai de acest truc? Scorțișoara și miere, aur pentru sezonul rece

 

De ce ar trebui să vă spălați și să agățați întotdeauna hainele cu capul în jos?

 

Există câteva trucuri foarte utile pentru a avea grijă de hainele tale colorate sau de albe, câteva ingrediente care ajută la petele dificile și produse care lasă hainele să miroase bine, dar de data aceasta ne întoarcem la elementele de bază.

O să vă explicăm de ce ar trebui să vă spălați hainele pe dos și să le agățați întotdeauna cu capul în jos, începând prin a preciza că va însemna economii pentru buzunar. Dacă o faci, vei preveni uzura hainelor la exterior și vor rezista mult mai mult timp.

Când spălați hainele pe față, țesăturile și culoarea hainelor sunt deteriorate. De asemenea, atunci când le întindeți pe sârmă pe față, țesăturile, culorile și modelele sunt expuse la soare și la acțiunea dăunătoare a acestuia pe termen lung.

Trucul viral de pe TikTok pentru a albi hainele ca zăpada. Fă o magie!

Astfel, vă puteți spăla hainele pe dos și să le întindeți cu capul în jos pentru a preveni frecarea între cusături și țesături, precum și unele agățari de fermoare și nasturi (în orice caz, închideți și nasturii!). Este recomandată și în cazul lenjeriei intime, deși merită să o băgați în pungi de spălat pentru a o proteja și mai mult.

Cu acest truc pentru curățarea și spălarea rufelor, hainele vor avea o viață mai lungă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel